Vanaf woensdag 25 maart worden alle vluchten van Etihad Airways naar, vanuit en via Abu Dhabi – op last van de autoriteiten in de Verenigde Arabische Emiraten – voor een periode van 14 dagen opgeschort. Emirates schrapt ook tijdelijk haar passagiersvluchten met ingang van 25 maart.

Vracht- en noodevacuatievluchten zijn vrijgesteld van deze opschorting en zullen worden voortgezet.

Dit besluit is genomen om de verspreiding van het Covid-19-virus in te dammen en om de Verenigde Arabische Emiraten, haar inwoners en bezoekers, en alle passagiers die in Abu Dhabi met verdere vluchten in verbinding staan, te beschermen.

Tony Douglas (Group Chief Executive Officer, Etihad Aviation Group): “Dit zijn ongekende tijden en regeringen, autoriteiten en bedrijven, waaronder Etihad, nemen ongekende beslissingen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen en de gevolgen ervan over de hele wereld te helpen minimaliseren. Als nationale luchtvaartmaatschappij staan we volledig achter het besluit van de regering van de VAE en zijn we ervan overtuigd dat we goed voorbereid zijn om de commerciële en operationele gevolgen van deze opschorting voor onze diensten te doorstaan.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.