Emirates heeft vandaag aangekondigd dat wegens een sterke vraag vanuit de markt, de luchtvaartmaatschappij vijf extra vluchten per week tussen Dubai en Amsterdam toevoegt. Deze vluchten zijn een aanvulling op de al bestaande dubbele dagelijkse vlucht.

Vanaf 1 december 2018 worden vier extra wekelijkse vluchten toegevoegd. De vijfde extra vlucht tussen Dubai en Amsterdam start vanaf 1 januari 2019. Nadat alle vluchten zijn toegevoegd, verbindt Emirates 19 keer per week Dubai met onze hoofdstad.

Vlucht EK145 en EK146
Vlucht EK145 vertrekt vroeg in de morgen vanuit Dubai op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en arriveert op tijd in Amsterdam voor het ontbijt. Hierdoor kunnen reizigers optimaal genieten van hun tijd in Nederland. Het vluchtschema is ideaal voor passagiers die doorvliegen vanuit een bestemming binnen Emirates’ wereldwijde netwerk naar Amsterdam. Daarnaast zal de nieuwe vlucht populair zijn voor zakenreizigers die naar Nederland reizen vanaf Johannesburg, Kaapstad, Sidney en Bangalore en voor Nederlandse vrijetijdsreizigers die terugvliegen naar Amsterdam vanaf Bangkok, Bali, Mauritius, Malediven en Sri Lanka.

De terugvlucht van Amsterdam naar Dubai, EK146, vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag aan het eind van de ochtend en arriveert ’s avonds in Dubai*. Deze vlucht zorgt voor meer comfort voor reizigers die Dubai bezoeken en biedt passagiers een naadloze verbinding naar bestemmingen als Phuket en Johannesburg.

Boeing 777-300 ER
De nieuwe service wordt uitgevoerd door een Emirates Boeing 777-300ER in een drie-klasse configuratie, met acht privésuites in First Class, 42 ­lie-flat stoelen in Business Class en 310 ruime en ruimtelijke stoelen in Economy Class. De vlucht is een aanvulling op de twee al bestaande vluchten tussen Dubai en Amsterdam, vluchten EK147/EK148 en EK149/EK150, uitgevoerd door een Airbus A380.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.