Emirates 777-300ER Air to Air

Emirates breidt diensten uit door extra routehervattingen en meer vluchten via het Europese netwerk, als reactie op de versoepeling van internationale toegangsprotocollen en een toename van de vraag van passagiers. Met duidelijke signalen dat het vertrouwen van passagiers voor internationale reizen terugkeert, zet de luchtvaartmaatschappij haar plannen voort om diensten en capaciteit te vergroten om het voor reizigers gemakkelijker te maken om via Dubai verbinding te maken van en naar het uitgebreide Europese netwerk.

Als reactie op de stijgende vraag van reizigers, heeft Emirates plannen naar voren gebracht om extra vluchten en capaciteit op te voeren naar meer dan tien Europese steden, waaronder Birmingham, Barcelona, Brussel, Dublin, Hamburg, Londen, Lissabon, Madrid, München, Rome en Zürich. Veel van deze steden zullen worden bediend met dagelijkse vluchten of meer. In Duitsland zal Emirates het voor zakenreizigers en vakantiegangers gemakkelijker maken om verbinding te maken met de populaire gateways door de frequenties uit te breiden naar dagelijkse vluchten in Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg en München, met in totaal 50 vluchten per week tegen 31 oktober. Vluchten tussen Düsseldorf en Dubai, evenals tussen Hamburg en Dubai, zullen ook worden geüpgraded naar de Emirates A380 om meer capaciteit tussen beide steden te bieden. In het Verenigd Koninkrijk gaat Emirates door met het opvoeren van de activiteiten en zal vanaf 15 oktober vluchten naar Newcastle Airport (NCL) hervatten, met vier wekelijkse vluchten naar het noordoosten van Engeland, allemaal uitgevoerd door de Boeing 777-300ER toestellen.

Wereldwijd
Emirates heeft ook de herstart van routes aangekondigd in andere delen van het wereldwijde netwerk, waaronder de hervatting van vluchten tussen Malé en Colombo vanaf 1 september ter ondersteuning van de toeristenindustrie van de Malediven en Sri Lanka. De laatste stelt zich ook weer open voor toerisme. Tegen midden oktober zal Emirates ook haar service tussen Malé en Dubai uitbreiden naar vier dagelijkse vluchten. Andere routes met verhoogde frequenties zijn Muscat met vier wekelijkse vluchten vanaf 28 augustus en Sao Paulo, dat vanaf 5 oktober met een dagelijkse vlucht te bereiken is. Terwijl reisbeperkingen versoepelen, blijft Emirates haar netwerk veilig en duurzaam uitbreiden. De luchtvaartmaatschappij heeft de passagiersdiensten naar meer dan 120 bestemmingen hervat en heeft bijna 90% van haar pre-pandemische netwerk hersteld. Emirates passagiers kunnen genieten van efficiënte verbindingen tussen Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific via Dubai.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.