Emirates introduceert pre-order voor maaltijden aan boord

Emirates zet de eerste stappen richting een nieuw initiatief om maaltijden vooraf te bestellen. Passagiers kunnen straks vanaf 14 dagen tot 24 uur voor hun vlucht hun warme maaltijd selecteren. Dit geeft hen garantie dat ze hun voorkeursmaaltijd kunnen nuttigen tijdens hun vlucht en gaat bovendien ook voedselverspilling tegen.

Dit initiatief zal vanaf 25 juli beschikbaar zijn in Business Class, op alle vluchten tussen Dubai en London Heathrow, London Gatwick en London Stansted. Vanaf 14 dagen voor een vlucht kunnen passagiers een kijkje kunnen nemen op de on-board menukaart op Emirates.com of in de Emirates app. Hier kan gekozen worden uit een selectie van regionaal geïnspireerde gerechten met lokale ingrediënten.

Speciale gerechten

Passagiers kunnen ook speciale gerechten bestellen. Aan boord zal het personeel gebruik maken van een op maat gemaakte app om passagiers de maaltijden van hun keuze te serveren. Emirates is van plan om deze service uit te breiden naar meer routes in de nabije toekomst en comfortklassen. De luchtvaartmaatschap pij houdt feedback van passagiers goed in de gaten tijdens deze eerste fase om het pre-order product verder te optimaliseren.

App

De innovatie van het vooraf bestellen van maaltijden is nog een toevoeging aan het gemak van digitaal ondersteund reizen waar Emirates-passagiers van genieten. Naast inchecken via de website en app, de optie van digitale instapkaarten en routebeheer, hebben passagiers ook vooraf toegang tot de digitale menu’s. Ook kunnen ze gemakkelijk member worden van Emirates Skywards om meteen toegang te krijgen tot gratis WiFi verbindingen op basis van lidmaatschap niveau en reisklasse.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Singapore Airlines vliegt weer op Brussel

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava

Terug naar de toekomst in Ahoy

Star Clippers zet zeil naar Corsica

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities