Emirates Boeing 777

Emirates heeft toestemming gekregen om een selectie aan passagiersvluchten te hervatten. Vanaf maandag 6 april start de luchtvaartmaatschappij met het uitvoeren van de eerste vluchten van Dubai naar Londen Heathrow, Frankfurt, Parijs, Brussel en Zürich. Er worden vier vluchten per week naar Londen Heathrow uitgevoerd en drie per week naar de andere steden.

Voorlopig worden de vluchten alleen uitgevoerd vanaf Dubai International Airport Terminal 2 en zijn deze enkel bedoeld voor uitgaande passagiers van de VAE. De vrachtruimte aan boord van de passagierstoestellen zal ook optimaal gebruikt worden in beide richtingen, om zo essentiële goederen te kunnen blijven vervoeren en de wereldwijde handel te ondersteunen.

Reizigers thuisbrengen
HH Sheikh Ahmen bin Saeed Al Maktoum, voorzitter en Chief Executive van Emirates Airline en Group, zei: “Deze eerste passagiersvluchten zijn bedoeld voor onze reizigers die weer terug willen keren naar hun thuislanden en families, mits er wordt voldaan aan de toegangseisen van de landen van bestemming. We willen de regering van de VAE en al onze partners bedanken voor hun steun in het verzekeren van een soepel verloop van onze vluchten.”

Hij voegt toe: “Hoewel we hopen zo snel mogelijk al onze vluchten weer te kunnen uitvoeren, erkennen we de uitdagingen waar veel steden mee te maken hebben bij de aanpak van de COVID-19 uitbraak. Ons netwerk kan alleen worden hersteld door de reisbeperkingen te verminderen en daarom onderhouden we dagelijks contact met alle autoriteiten om op de hoogte te blijven van de laatste updates. We werken nauw samen met de autoriteiten om onze diensten te hervatten, rekening houdend met de veiligheid en het welzijn van onze crew en passagiers op elk moment. We monitoren de situatie voortdurend en kondigen aanvullende vluchten aan zodra deze beschikbaar worden.”

 

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.