Delta is haar operatie tussen Amsterdam en Orlando dit paasweekeinde gestart. Een Boeing 767 van Delta Air Lines koos op Schiphol het luchtruim naar de stad in Florida. Een andere noviteit was de inzet van een gloednieuwe A350 op de route naar Detroit.

Met deze introductie bedient Delta niet minder dan tien Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Tijdens een feestelijk onthaal voorafgaand aan vertrek werden de reizigers door Delta en Schiphol verrast met koffie, thee, petit-fours en een leuke herinneringstulp.

In zijn welkomstwoord verwelkomde Jan Feenstra, Delta’s Sales Manager Netherlands & North Europe alle gasten op deze bijzondere vlucht. Hij zei: “Delta is verheugd opnieuw een fantastische bestemming in Amerika toe te voegen aan het netwerk vanuit Nederland. Niet alleen belangrijk voor gasten uit Nederland, maar ook vanuit Europa, dankzij de nauwe samenwerking met partner Air France-KLM. Amsterdam is Delta’s grootste Europese knooppunt met 20 dagelijkse vluchten naar 10 Amerikaanse bestemmingen.”

Bij het traditionele doorknippen van het lint werd Jan Feenstra geassisteerd door Marcel Lekkerkerk, Director Aviation Marketing Amsterdam Airport Schiphol, Raymond Reedijk, Sales Director Business Nederland Air France KLM, en Captain John Hendricks, gezagvoerder van de inaugurele vlucht naar Orlando. Na boarding vertrok Delta’s B767 volgens schema exact om 14.40 uur voor haar trans-Atlantische vlucht.

De introductie van de eerste trans-Atlantische A350 van Delta op Amsterdam was een ander mooi moment voor de airline dit weekeinde.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.