VLM Airlines gaat 4 juni van start met drie nieuwe routes vanaf Antwerpen. De airline vliegt driemaal per week naar Aberdeen in Schotland en vijfmaal per week naar de Duitse luchthavens Keulen-Bonn en Rostock.

Tot en met 14 april dit jaar zijn er promotietarieven vanaf 39 euro per enkele reis.
VLM Airlines vliegt op maandag, woensdag en vrijdag naar Aberdeen. De vlucht van Antwerpen naar het noorden van Schotland duurt zo’n twee uur. Op maandag is er een rechtstreekse terugvlucht. Op woensdag en vrijdag maakt de Fokker 50 op de terugweg naar Antwerpen een korte tussenlanding in Birmingham.

Met de nieuwe route naar Aberdeen mikt VLM vooral op klanten uit de olie- en aardgassector.
De routes naar Keulen-Bon en Rostock worden op alle dagen gevlogen behalve op woensdag en vrijdag. Keulen is met meer dan 1 miljoen inwoners de vierde stad van Duitsland en de grootste van Noordrijn-Westfalen. In de agglomeratie wonen circa 2.500.000 mensen.

Met Keulen-Bonn en Rostock mikt VLM zowel op zakenreizigers als vakantiegangers. De tijdswinst op het traject Keulen-Bonn – Rostock is beduidend: iets meer dan een uur vliegen in plaats van 6 uur rijden met de auto of 7 uur met de trein. Rostock is trouwens een belangrijke toeristische bestemming. Vanuit het stadsdeel Überseehafen vertrekken veerboten en cruiseschepen over de Oostzee naar Denemarken, Zweden, Finland en de Baltische staten. Ook de nabijgelegen badplaats Warnemünde met zijn oude huisjes en brede zandstranden trekt jaarlijks heel wat toeristen.
Bij VLM Airlines zijn een drankje en snack inbegrepen in de ticketprijs, alsmede maximaal 23 kilo bagage.
VLM Airlines heeft een vloot van zes Fokker 50’s, die elk 50 passagiers kunnen vervoeren. Bij VLM werken meer dan 100 mensen. VLM Airlines voert lijnvluchten uit van Antwerpen naar Birmingham, London City Airport, München, Maribor en Zürich.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.