Delta Air Lines werkt samen met Voedselbank voor Thanksgiving

Op de belangrijke Amerikaanse feestdag Thanksgiving doet Delta Air Lines een extra donatie aan Voedselbank Amsterdam. Delta werkt al sinds 2019 samen met Voedselbank Amsterdam en heeft de organisatie zowel met vrijwilligerswerk als financieel ondersteund.

Met de actie in het kader van de viering van Thanksgiving  ondersteunt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Voedselbank Amsterdam bij het in samenwerking met supermarkten en leveranciers uitdelen van voedsel dat anders weggegooid zou worden. Onlangs nog hielp Delta bij de financiering van de vernieuwing van het wagenpark, waardoor dit efficiënter en duurzamer wordt.

Tijdens het jaarlijkse Going for Gold-evenement van de American Chamber of Commerce in Nederland op 24 november in Amsterdam zei Clare Black, General Manager Home Markets van Delta: “Thanksgiving draait om dankbaar zijn voor wat we hebben en teruggeven. Delta richt zich op het teruggeven aan de gemeenschappen die we bedienen en deze samenwerking is dit jaar relevanter dan ooit gezien de crisis in de kosten van levensonderhoud waar velen mee te maken hebben. We zijn er trots op dat we mensen in heel Nederland kunnen helpen.”

Rutger Koopmans citaat uit Voedselbank: “We zijn enorm enthousiast over deze samenwerking met Delta Air Lines. Met de steun van partners zoals Delta kunnen we ons essentiële werk voortzetten door mensen in voedselarmoede in het hele land te ondersteunen.”

Delta is een door waarden geleide organisatie en zet zich in om een ​​sterke partner te zijn die teruggeeft aan de gemeenschappen waar werknemers wonen, werken en dienen. De luchtvaartmaatschappij draagt ​​elk jaar 1 procent van de netto-inkomsten bij aan liefdadigheidsorganisaties en moedigt werknemers actief aan om hun tijd te besteden aan gemeenschapsprojecten in hun lokale gemeenschappen.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring