Vanaf 1 augustus zal Emirates haar iconische A380 inzetten op een dagelijkse vlucht naar Amsterdam. Deze aankondiging volgt op het terugkeren van de Emirates A380 naar de lucht per vandaag. Vlucht EK001 met passagiers van Dubai International Airport naar London Heathrow werd voor de eerste keer sinds maart weer door het vlaggenschip van de luchtvaartmaatschappij uitgevoerd sinds maart.

Emirates vlucht EK148 zal om 15:20 uur uit Amsterdam vertrekken om op 23:59 uur lokale tijd in Dubai aan te komen. De terugvlucht, EK147, zal om 8:05 uur uit Dubai vertrekken met aankomst in Amsterdam om 13:15 uur. Nederlandse reizigers kunnen genieten van een naadloze verbinding naar Dubai en daarbuiten, naar meer dan 50 bestemmingen binnen het netwerk van Emirates.

Uitbreiding van het wereldwijde netwerk
Vanaf vandaag hervat Emirates ook passagiersvluchten naar nog zeven andere steden: Athene, Barcelona, Genève, Glasgow, Larnaca, München en Rome. Daarnaast worden ook, Malé (per 16 juli) Washington DC (per 16 juli) en Brussel (per 17 juli) toegevoegd aan het wereldwijde netwerk van de luchtvaartmaatschappij.

Emirates opereert momenteel vluchten naar meer dan 50 bestemmingen in haar netwerk, waardoor reizen tussen Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific mogelijk wordt gemaakt via een handige verbinding in Dubai voor reizigers over de hele wereld.

Premium services
Emirates passagiers die in een premium klasse reizen kunnen weer gebruikmaken van de kenmerkende Chauffeur Drive service en de lounge op de luchthaven van Dubai. De diensten gaan weer van start naar aanleiding van een volledige gezondheids- en veiligheidsbeoordeling die de luchtvaartmaatschappij eerder heeft uitgevoerd. Emirates heeft ook haar Emirates Skywards balies op Dubai International Airport geopend voor haar frequent flyers.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.