Een bezoekje aan de The Pier Business Class lounge van Cathay Pacific in Hongkong is nog beter geworden voor lichaam, geest en ziel door de opening van The Sanctuary by Pure Yoga.

Ontworpen in samenwerking met The Pure Group, The Sanctuary by Pure Yoga is een ruimte van 65 vierkante meter, verdeeld in twee zones – The Body Sanctuary, speciaal voor yoga, en The Mind Sanctuary, een meditatieruimte voor reizigers om verder te ontspannen en de geest te kalmeren. Vivian Lo (Cathay Pacific General Manager Customer Experience and Design): “Wellness wordt steeds belangrijker voor onze klanten en The Sanctuary by Pure Yoga in onze Pier Business Class lounge is de perfecte plek om te ontspannen voor een vlucht. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en zijn continu in ontwikkeling om hun ervaring met ons te verbeteren.

The Body Sanctuary
Onder het wellnessaanbod biedt The Body Sanctuary reizigers een ruimte voor simpele yogaoefeningen met begeleide video’s onder leiding van Pure Yoga-leraren. Er is ook een afgezonderde ruimte om alleen te oefenen. Zittende rekoefeningen doen is een andere optie; er zijn stoelen en instructies beschikbaar over hoe u verschillende lichaamsdelen kunt strekken terwijl u zit. De oefeningen zijn ontworpen om de bloedsomloop te verbeteren, de beweeglijkheid van gewrichten te vergroten en de geest te ontspannen voor een comfortabele en ontspannen reis.

The Mind Sanctuary
Binnen The Mind Sanctuary zijn er twee soorten meditatie mogelijk. De eerste is audio-meditatie: vier pods met kussens, ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en iPads, waar klanten kunnen luisteren naar begeleide meditatiesessies verteld door de deskundige docenten van Pure Yoga. De tweede is visuele meditatie: comfortabele kussens kijken uit naar afbeeldingen op de muur en faciliteren de Trataka yoga.

The Sanctuary by Pure Yoga is open voor reizigers die toegang hebben tot de Cathay Pacific The Pier Business Class Lounge op Hong Kong International Airport, evenals Diamond, Gold en Silver Marco Polo Club-leden. Cathay Pacific en Cathay Dragon First- en Business Class-passagiers zullen ook van het nieuwe aanbod kunnen genieten.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.