Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Albatros Expeditions, bekend om zijn toewijding aan innovatie en expertise op het gebied van de verkenning van Groenland, is verheugd de lancering aan te kondigen van een unieke en buitengewone expeditie met een totale zonsverduistering in Groenland in 2026.
Deze uitzonderlijke reis, gepland voor vertrek op 10 augustus 2026, belooft een meeslepende ervaring te midden van de ontzagwekkende landschappen van Groenland, gecombineerd met het zeldzame schouwspel van een totale zonsverduistering op 12 augustus 2026. Als aanvulling op de opwinding heeft Albatros Expeditions selecteerde een strategische landingsplaats precies op de middellijn van de totale zonsverduistering, waardoor waarnemers getuige konden zijn van het schouwspel terwijl de maan de zon volledig verduisterde. Karmozijnrode protuberansen dansen rond de obsidiaanschijf, en de slingers van de zonnecorona reiken tot ver in de ruimte. Deze zorgvuldig gekozen locatie is perfect voor liefhebbers van zonsverduisteringen die op zoek zijn naar het beste perspectief en fotomomenten, en biedt een onbelemmerd uitzicht vanaf de kust.
De expeditie wordt georganiseerd aan boord van het geavanceerde schip van Albatros Expeditions, Ocean Albatros, met ultramoderne voorzieningen die zijn ontworpen om de algehele reiservaring naar een hoger niveau te tillen.
Hans Lagerweij, CEO van Albatros Expeditions, uitte zijn opwinding over het aanstaande vertrek en zei: “Bij Albatros Expeditions zijn we toegewijd aan het verleggen van de grenzen van verkenning en het stellen van nieuwe normen. Als echte Groenland-experts en doorgewinterde avontuurlijke reizigers die uniek leven en ademen ervaringen in verre uithoeken van de wereld, we zijn blij dat onze gasten dit unieke natuurverschijnsel kunnen ervaren aan boord van onze Ocean Albatros. Onze zorgvuldig ontworpen expeditieschepen verbeteren elk aspect van de reis, van de revolutionaire X- buig voor de hydraulische observatieplatforms, de overvloed aan balkons, jacuzzi’s en panoramische sauna’s – we brengen elementen van comfortabele luxe in elk detail.”
Steffan Danino, productmanager van Albatros Expeditions, zegt: “Deze reis biedt een unieke kans om getuige te zijn van een van de meest ongelooflijke natuurlijke wonderen van de aarde, terwijl je alles verkent wat het grootste eiland ter wereld te bieden heeft. Van ongelooflijke Arctische natuur tot adembenemende landschappen en gastvrije lokale Inuit-cultuur, deze reis toont de pracht en majesteit van dit ongelooflijke land.
Dit 13-daagse vertrek naar een zonsverduistering biedt reizigers een unieke kans om getuige te zijn van het hemelse fenomeen tegen de adembenemende achtergrond van de ongerepte landschappen van Groenland terwijl ze van Reykjavík naar Kangerlussuaq varen, waarbij ze dezelfde maritieme koers volgen die Noorse kolonisten uitzetten over een duizend jaar geleden.
Ga voor meer informatie over de Greenland Solar Eclipse 2026-expeditie en om uw plek veilig te stellen naar https://albatros-expeditions.com/expeditions/arctic/greenland-solar-eclipse-2026.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Lore Group sluit zich aan bij Global Hotel Alliance

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst