BOE INTERNATIONAl 2024: Het must-see event voor de eventindustrie

Het jaar 2024 belooft een jaar vol vuurwerk te worden voor de evenementenindustrie. Absoluut hoogtepunt dat je als evenementenprofessional niet mag missen? BOE INTERNATIONAL. Op 17 en 18 januari 2024 zullen de meest invloedrijke figuren uit de evenementen-, ervaringsmarketing- en MICE-industrie samenkomen in Dortmund om de laatste trends, innovaties en ideeën uit te wisselen.

BOE INTERNATIONAL is al jaren een vaste waarde in de agenda van elke evenementenplanner en zal ook komend jaar weer een uitgebreid programma bieden met tal van mogelijkheden voor inspiratie, training en netwerken.

De tentoonstelling is echter niet alleen een plek van uitwisseling, maar ook een plek van beleving. Met veel spannende podia en specialistische fora over onderwerpen zoals digitalisering & kunstmatige intelligentie, duurzaamheid & samenwerking, employer branding en ontmoetingsruimtes & festivals, biedt de volgende tentoonstelling een gevarieerd programma dat bezoekers zal inspireren.

BOE INTERNATIONAL – maak contacten, doe zaken en vind nieuwe partners: het niet te missen evenement voor iedereen die werkzaam is in de ervarings- en evenementenindustrie of geïnteresseerd is in evenementenplanning en -technologie. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit spannende evenement en breid je kennis en netwerk uit. Tot ziens op 17 en 18 januari 2024 in Dortmund!

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Lore Group sluit zich aan bij Global Hotel Alliance

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst