Brussels Airlines verhoogt haar vluchtfrequenties naar Afrikaanse bestemmingen Accra, Freetown, Lomé en Monrovia. Ook biedt de luchtvaartmaatschappij in de zomer van 2019 extra vluchten aan naar Europese vakantiebestemmingen.

Brussels Airlines biedt komend zomerseizoen extra vluchten aan naar Accra (Ghana), Freetown (Sierra Leone), Lomé (Togo) en Monrovia (Liberia) en zorgt zo voor meer flexibiliteit en nog vlottere connecties via Brussel naar het grote continentale en intercontinentale netwerk van de maatschappij. Op het Europese netwerk vliegt Brussels Airlines voor het eerst gedurende de zomer naar Kiev en Wroclaw.

Ook verhoogt de luchtvaartmaatschappij haar frequenties naar verschillende vakantieregio’s. In vergelijking met het zomerseizoen van vorig jaar voert Brussels Airlines extra vluchten uit naar vakantiebestemmingen Alicante, Athene, Faro, Florence, Napels, Sint-Petersburg en naar de Griekse eilanden Kreta, Kos en Rhodos alsook naar Lanzarote en Djerba. Tijdens de werken aan de landingsbaan op Linate Airport worden alle vluchten naar Milaan tussen 27 juli en 27 oktober omgeleid van Linate Airport naar Malpensa Airport.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.