American Express neemt HRG over

American Express Global Business Travel (GBT), voor zakenreismanagement, heeft de overname van Hogg Robinson Group plc (HRG), een wereldwijd B2B-servicesbedrijf gespecialiseerd in reismanagement, succesvol afgerond. De combinatie van beide bedrijven biedt klanten en reizigers naar verwachting een breder scala aan producten en diensten, waarbij het beste van beide bedrijven, waaronder technologie, mensen en een omvangrijke geografische voetafdruk, samenkomt, aldus Amex.

Doug Anderson, Chief Executive Officer van American Express GBT: “De combinatie van American Express GBT en HRG biedt klanten en reizigers een ongeëvenaard aanbod. Ik kijk ernaar uit om onze bedrijven te integreren en de enorme ervaring en expertise van beide te combineren. We zijn er trots op dat we toegevoegde waarde bieden aan alle belanghebbenden. ”

David Radcliffe, Chief Executive Officer van Hogg Robinson Group plc: “De twee bedrijven zijn erop gericht om meerwaarde te leveren aan klanten en reizigers. Ik kijk ernaar uit om met de getalenteerde personen binnen de American Express GBT-directie te werken en een best-in-class zakenreismanagementbedrijf te laten groeien. ”

Vanaf vandaag start de integratie van beide bedrijven. Deze is erop gericht om ervoor te zorgen dat American Express GBT in de voorhoede van de sector blijft, terwijl gebruik wordt gemaakt van de voordelen van de overname. American Express GBT zet in op versnelling van de groei door de complementaire geografische voetafdrukken, de bestaande infrastructuur en technologische mogelijkheden van elk bedrijf te benutten. Het HRG-merk blijft bestaan terwijl het integratieproces begint.

Per vandaag is Joanna Macleod, EVP van American Express GBT, Traveler Care, benoemd tot Chief Transformation Officer om de succesvolle integratie van de bedrijven te vergemakkelijken. William Brindle, Chief Operating Officer van HRG, is benoemd tot Chief Operating Officer van American Express

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Austrian vaker naar Bangkok deze winter

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience