American Express Global Business Travel (GBT) heeft vandaag Travel Vitals™ gelanceerd, een dynamisch online platform waar reizigers en travelmanagers op één plek alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben voor, tijdens en na een zakenreis. Gegevens uit honderden bronnen worden bijeengebracht, zodat gebruikers reisrichtlijnen kunnen raadplegen per bestemming, luchtvaartmaatschappij, luchthaven, hotelketen, spoorwegmaatschappij en aanbieder van vervoer over land. De know-before-you-go-tool toont reisbeperkingen voor specifieke locaties en identificeert pieken en hotspots van Covid-19-infecties.

Het online platform is gratis en beschikbaar voor alle travelmanagers, reismanagementbedrijven (TMC’s) en reizigers. Voor GBT-klanten en -reizigers zorgt Travel Vitals™ voor routespecifieke informatie via digitale kanalen, waaronder de Amex GBT mobiele app, chat en online bookingtools (OBT’s). GBT-reisadviseurs die telefoongesprekken en berichten over de hele wereld beantwoorden, hebben ook volledige toegang tot het platform en dragen zo realtime bij aan de verfijning van lokale informatie.

Mark McSpadden, Vice President of Product Strategy and Experience van GBT: “Reisinformatie is belangrijk om vertrouwen op te bouwen en een gevoel van zekerheid te geven. We moeten snel relevante gegevens bijeenbrengen in een wereld waarin de richtlijnen dagelijks veranderen. Reisinformatie is dynamisch en we updaten het online platform dagelijks. Maar gezien de veranderlijkheid van de situatie, kunnen we alleen zo actueel zijn als de beschikbare informatie. Daarom verwelkomen we aanvullende gevalideerde bronnen. We doen dit omdat we, vanaf nu, elke reis moeten beheren alsof we een evenement plannen. Het deur-tot-deur-reismanagement is al lang een streven binnen onze branche, maar dat is onder deze omstandigheden niet voldoende. De rol van de TMC begint nu zodra voor het eerst duidelijk wordt dat het nodig is om te reizen en eindigt lang nadat de reiziger naar huis is teruggekeerd.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.