American Airlines innoveert op haar route Amsterdam-Philadelphia met een zeer modern toestel dat ook beschikt over een fraaie Premium Economy. De Amerikaanse airline is namelijk begonnen met het inzetten van hun state-of-the-art Boeing 787-8 toestel van Amsterdam naar hun hub in Philadelphia (PHL).

Zoals aangekondigd in september 2019, betekent de introductie van de Dreamliner een toename van de capaciteit met meer dan 11 procent en wordt American’s populaire Economy Premium-klasse voor het eerst ingezet op deze route.

‘De introductie van de Dreamliner met onze bekroonde Premium Economy-klasse is een fantastische aanwinst voor onze passagiers die tussen Amsterdam en Philadelphia reizen’, aldus Rick Mobach, Sales Manager – Benelux, bij American Airlines. ‘Of passagiers nu rechtstreeks naar Philadelphia vliegen of doorreizen naar honderden andere bestemmingen in de VS, Canada of Latijns-Amerika, vanaf nu kunnen ze kiezen voor de ervaring aan boord die ze prettig vinden en die bij hen budget past.’

Bekroond

De 787-8 biedt 28 zitplaatsen in de Premium Economy-klasse. De bekroonde Premium Economy-klasse van American biedt onder andere een HD touchscreen om aan boord urenlang te genieten van entertainment zoals de nieuwste films, gratis live televisie en muziek. Daarnaast profiteren reizigers van priority boarding, een grotere stoel met 38 inch (96 cm) beenruimte, het gebruik van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, een stijlvol verzorgingssetje van STATE, een deken en kussen van Casper en een verbeterde maaltijdservice met wijn, bier en sterke drank inbegrepen in de ticketprijs.

Business Class

Het toestel biedt ook 20 “lie flat” stoelen in de Flagship Business-klasse, met altijd directe toegang tot het gangpad, aangevuld met divers beddengoed van Casper-slaapexperts, gastronomische menu’s, een verzorgingssetje van This is Ground en het gebruik van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking van Bang & Olufsen. Op de grond in PHL hebben reizigers die daarvoor in aanmerking komen toegang tot meerdere Admirals Clubs van American, waar ze voor hun vlucht kunnen ontspannen met diverse warme en koude kleine gerechtjes, kwaliteitswijnen, bier, champagne en cocktails.

Beenruimte

De Main Cabin telt 186 stoelen, waarvan 48 Main Cabin Extra met extra beenruimte. Passagiers hebben in alle cabines toegang tot wifi en persoonlijk entertainment tijdens de vlucht, inclusief gratis live tv met het laatste nieuws en sport, en ook bier en wijn zijn inbegrepen bij de ticketprijs.

DFW

American biedt tijdens de zomer ook vluchten aan tussen AMS en Dallas/Fort Worth (DFW), American’s grootste hub, uitgevoerd met een Boeing 777-200, met stoelen in de klassen Flagship Business, Premium Economy, Main Cabin Extra en Main Cabin. American is de enige luchtvaartmaatschappij die Premium Economy-klasse aanbiedt op alle vluchten tussen AMS en de Verenigde Staten.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.