AirPlus lanceert Europese Corporate Card

AirPlus International, een gekende internationale aanbieder van betaaloplossingen voor zakenreizen, vergroot zijn aanbod met de Europese Corporate Card. De nieuwe oplossing helpt Europese bedrijven en hun werknemers om hun zakenreizen efficiënter uit te voeren en te beheren. De Europese corporate card wordt op 24 september in Frankrijk gelanceerd.

Tegen eind 2019 is de kaart beschikbaar in 18 andere Europese landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

De Europese Corporate Card biedt medewerkers een eenvoudige, veilige, handige en wereldwijd inzetbare oplossing om bedrijfsgerelateerde kosten te betalen tijdens het reizen. Binnenkort kunnen bedrijven en hun werknemers van dezelfde diensten en voordelen gebruik maken in alle 19 Europese landen. AirPlus is het centrale aanspreekpunt, en niet de eigen lokale bankpartners. Dit helpt bedrijven hun processen te stroomlijnen en de administratrieve processen te verminderen. “Met de nieuwe Europese Corporate Card-oplossing komt AirPlus tegemoet aan de behoeften van internationale klanten om betalingsprocessen te vereenvoudigen. Klanten van AirPlus en hun werknemers kunnen nu rekenen op één partner die alle processen centraliseert, vereenvoudigt en harmoniseert: van de implementatie van het card programma tot betaling en facturatie” verklaart Patrick W. Diemer, CEO van AirPlus International.

Volledige verzekeringsdekking en wereldwijde acceptatie

Zakenreizigers ontvangen een volledige verzekeringsdekking en hebben contact met de  lokale AirPlus-klantenservice. Bovendien kunnen ze een beroep doen op het brede Mastercard®-netwerk. Wereldwijd kunnen reizigers hun kaarten in 210 landen gebruiken om te betalen op meer dan 44 miljoen MasterCard®-punten.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Tried & Tested: NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire