Park Inn by Radisson Amsterdam City West opent vandaag haar deuren. Een design hotel, naast het Sloterdijk station in Amsterdam West.

Designer Karim Rashid ontwierp het kleurrijke interieur van het 476 kamers tellende hotel, dat onderdeel is van Ven Amsterdam; een plek waar zakendoen, overnachten en ontspanning moeten samenkomen.

De 476 ruime kamers zijn voorzien van grafische prints en organische vormen; kenmerkend voor de ontwerper Karim Rashid. Naast verschillende felgekleurde vergaderzalen, is de 680 vierkante meter tellende ballroom één van de paradepaardjes van het hotel. Mede door het open balkon, zoals in een theater, biedt de ruimte – die verdeeld is over twee verdiepingen – zitplekken voor 750 gasten.

Het nieuwste Park Inn by Radisson hotel heeft een meeting academy; een boulevard met 19 verschillende zalen die allemaal verbonden zijn met drie break-out ruimtes en voorzien van state-of-the-art technologie. Voor ontbijt, lunch en diner kunnen gasten terecht bij restaurant ‘The Den’ op de begane grond. De lounge biedt ruimte en mogelijkheden genoeg voor informele afspraken of een drankje.

Ven Amsterdam
Park Inn by Radisson Amsterdam City West is gevestigd in Ven Amsterdam, het eerste complex in Nederland waarbij zakendoen, overnachten en ontspanning op een – voor Nederland – unieke wijze samenkomen. Het hotel is per trein bereikbaar vanaf Schiphol in slechts 10 minuten en vanuit het stadscentrum in 5 minuten. Daarnaast heeft het hotel een  parkeergarage met een capaciteit voor 200 auto’s.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.