Door: | 19 september, 2016

De nieuwe business class van airberlin voor vluchten binnen Europa, die afgelopen zomer al werd aangekondigd, is nu boekbaar. Het gaat om vluchten op de korte en middellange trajecten.  De Duitse airline biedt de business class vanaf 4 oktober aan.

De nieuwe business class op vluchten binnen Duitsland en Europa sluiten volgens airberlin aan op de business class voor langeafstandsvluchten. Ook sluit hij aan op de business class van partnerairline Etihad. ‘Deze productuitbreiding is een belangrijke stap op weg naar het premium-segment van de Europese airlines’, zegt Stefan Pichler, CEO van airberlin.
Voor de nieuwe business class is de eerste rij aan boord gereserveerd. Passagiers hebben hier extra veel beenruimte, evenals een gegarandeerd vrije plaats in het midden. Naast extra service mogen passagiers in de business class twee stuks bagage van elk maximaal 32 kilo meenemen, evenals twee stuks handbagage van elk 8 kilo.
De volledig flexibele tickets voor de business class kunnen kosteloos worden overgeboekt en vergoed en ook zitplaatsreserveringen zijn gratis. Andere voordelen zijn het inchecken aan het priority-loket, de fast-lane bij de veiligheidscontrole en de toegang tot lounges en exclusieve wachtruimtes.

Ter introductie kan de nieuwe business class tot en met 21 september 2016 worden geboekt vanaf 485 euro per retour. Ook voor deelnemers aan het frequent flyer-programma topbonus is er een extra actie. Zij ontvangen tot en met 31 december dit jaar 300 procent van de gevlogen afstand als tegoed.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.