Air Europa heeft bijna het gehele netwerk herstelt. In juli vliegt de airline vanaf Madrid weer flink naar Latijns-Amerika en de VS, naar 20 van de 23 bestemmingen.

Met de toevoeging van Miami, New York, Salvador de Bahía en Panama biedt Air Europa vluchten aan aan boord van haar Boeing 787 Dreamliner-vloot, de meest efficiënte op de markt, naar Cancun, Havana, Punta Cana, Santo Domingo, Guayaquil, Quito, Bogotá, Medellín, Lima, San Pedro Sula, Caracas, Sao Paulo, Montevideo, Santa Cruz, Asunción en Buenos Aires. Het doel van de luchtvaartmaatschappij is om, op basis van een grotere openheid van de verschillende landen en een toename van het verkeer, de wekelijkse frequenties te accentueren, zoals de route naar Santo Domingo, die al dagelijks door het bedrijf wordt geëxploiteerd.
Evenzo zal de luchtvaartmaatschappij, geleidelijk en ook in navolging van de evolutie van de vraag, nieuwe frequenties toevoegen aan haar Europese routes om een ​​uitstekende verbinding te versterken en dus te garanderen, via haar hub op de luchthaven Adolfo Suárez Madrid Barajas, tussen Amerika en haar elf Europese bestemmingen en tweeëntwintig Spaanse.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.