Air Europa is langzaam maar zeker bezig met het herstellen van het netwerk in Latijns-Amerika. Voor het einde van het jaar verdubbelt het zijn aantal vluchten. De nieuwe programmering blijft uiteraard onderhevig aan lokale maatregelen etc. Sinds Juli doet Air Europa alweer dagelijks Amsterdam vanuit hub Madrid aan. Ook komt de airline met flexibeler annuleringen en een covid-verzekering.

Wekelijks

Het nieuwe aanbod betreft de hervatting van de vluchten met een wekelijkse frequentie van november naar Bogotá, Medellín, Caracas en Havana vanag Madrid. Vanaf volgende maand zal Air Europa ook een wekelijkse vlucht naar Santo Domingo uitvoeren, gaande van twee naar drie frequenties; en een ander naar Quito en Guayaquil, waar het twee keer per week zal vliegen. De toename van routes en frequenties zal nog worden versterkt door de kerstvakantie, een periode waarin Air Europa zijn activiteiten naar Miami, Panama, Punta Cana en Salvador de Bahía zal heractiveren met twee wekelijkse vluchten naar elke bestemming. Op deze manier zal de luchtvaartmaatschappij tegen het einde van het jaar actief zijn op 18 van haar 23 Amerikaanse bestemmingen.

 

Air Europa is van plan om in maart volgend jaar zijn activiteiten in zijn internationale netwerk af te ronden, wanneer in eerste instantie de vluchten naar New York, Cancun, Fortaleza en Recife zullen worden hervat. Córdoba zal ook in het schema worden opgenomen wanneer de beperkingen worden opgeheven.

 

Deze nieuwe operatie komt bovenop de nationale vluchten die eind juni geleidelijk werden hervat en die werden versterkt met de herstart van Europese vluchten en enkele transoceanische vluchten zoals Sao Paulo, Montevideo, San Pedro Sula, Santo Domingo, Quito, Guayaquil en Santa Cruz vanaf juli. Naast de speciale vluchten die de luchtvaartmaatschappij onderhoudt naar Buenos Aires, Asunción en Lima. Momenteel is Air Europa actief op meer dan 25 nationale en Europese bestemmingen.

 

COVID-19-verzekering en gratis datumwijziging

Aan de andere kant, om de strikte veiligheidsprotocollen verder te versterken en de passagier de gemoedsrust en het vertrouwen te geven die nodig zijn bij het plannen van hun reis, biedt Air Europa een nieuwe verzekering aan die dekking biedt voor pandemische of epidemische ziekten , zoals COVID-19.

Met de nieuwe polis, met de garanties van Allianz Partners, krijgt de Air Europa-klant medische kosten en ziekenhuiskosten vergoed in geval van een mogelijke COVID-infectie; evenals de kosten die kunnen voortvloeien uit de verlenging van uw hotelverblijf of, indien van toepassing, uit de relevante quarantaine. Evenzo omvat de toegepaste verbetering de medische overplaatsing en repatriëring, en de annulering, in het geval de klant niet kan vliegen vanwege besmetting, tot de limiet die in de polis is vastgelegd.

Ook staat het een gratis datumwijziging toe voor alle gemaakte reserveringen.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.