HyperFocal: 0
Zolang we zeer beperkt kunnen reizen, verwelkomen wij elke mogelijkheid tot luxe genieten een beetje extra. Nu kunnen we ook culinair genieten bij een staycation arrangement van het Conservatorium Hotel. Het Amsterdamse tophotel heeft dit aanbod tot 10 November 2020

Geniet van een luxe vakantie ervaring in eigen land, tijdens een culinair verblijf in een Grand Junior Suite in het Conservatorium hotel. Waar we normaal reizen om nieuwe steden of landen te ontdekken, is dit een heerlijke manier om juist tot rust te komen in jouw eigen land of stad. De Amsterdamse grachten en Amsterdam Oud-Zuid zijn nog nooit zo rustig geweest – dit is het perfecte moment om even helemaal op te laden en te genieten van een relaxte, culinaire en culturele city trip!

Het Conservatorium hotel is gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, in het Museumkwartier; het ware hart van de stad. Het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Vondelpark en de meest luxueuze winkels van Amsterdam op de P.C. Hooftstraat – zijn letterlijk om de hoek. Ook loopt u binnen vijf minuten op de grachtengordel, het is voor zowel cultuur als ontspanning een unieke locatie voor uw staycation.

U verblijft in een riante Grand Junior Suite (55 m² groot) met prachtig uitzicht op Amsterdam. De suite heeft een comfortabele werkruimte met gratis wifi en een state-of-the-art entertainmentsysteem met een comfortabel zitgedeelte. Een selectie van de Grand Junior Suite is multi-level (twee verdiepingen) waar andere één verdieping hebben. De ruime badkamer beschikt over een grote regendouche, luxe designvoorzieningen, tv-spiegel, luxe badlinnen van zacht microkatoen en een heerlijk diep ligbad; voor het ultieme spa-gevoel in de intimiteit van uw eigen badkamer. Uw verblijf is inclusief  een vier gangen Chïsana Omakase diner bij Taiko Cuisine voor twee personen en een heerlijk ontbijt de volgende ochtend. Tevens heeft u toegang tot het luxe Akasha Holistic Wellbeing.

Dit arrangement is beschikbaar vanaf €545,- per nacht voor twee personen in een Grand Junior Suite.

Zie voor info, boeken en voorwaarden www.conservatoriumhotel.com/nl/offers/culinair-staycation-arrangemen

(foto Conservatorium Hotel/Rinze Vegelien)

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.