Zakelijke reisprofessional? Meld je dan nu aan voor TravDay, 26 maart 2024

Als zakelijke reispro altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen en de laatste trends in de reisindustrie? Zoek je een kans om je kennis te vergroten, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en waardevolle contacten te leggen met relevante bedrijven en andere professionals zoals jij? Dan is TravDay 2024 een evenement dat je absoluut niet mag missen!

Dit jaar keert TravDay terug op dinsdag 26 maart 2024, groter en inspirerender dan ooit tevoren. De dag is volledig kosteloos toegankelijk voor voor (zelfstandig) reisadviseurs, zakenreisbureaus, MICE agenten, CEO’s, inkopers en productmanagers.

TravDay heeft zich bewezen als een vooraanstaand platform voor professionals uit de sectoren leisure, MICE en business travel. Kom face-to-face in contact met vertegenwoordigers van onder meer zakelijke reisaanbieders, airlines, verkeersbureaus, DMC’s, convention bureaus, touroperators, airlines, rentals, verzekeraars, airports en vernieuwende ICT die allemaal klaarstaan om jou te voorzien van de laatste nieuwtjes over hun producten en diensten.

TravDay is niet alleen een uitstekende gelegenheid om uw professioneel netwerk uit te breiden en de basis te leggen voor toekomstige samenwerkingen, maar biedt ook een reeks inspirerende presentaties door experts uit de branche. Deze inzichten stellen u in staat uw klanten nog effectiever te bedienen.

De Rijtuigenloods in Amersfoort (centrale ligging bij de A1 en A28 en is op loopafstand van NS Station Amersfoort) vormt ook deze editie het decor voor dit inspirerende evenement. Uiteraard eindigt de dag in een gezellig netwerkmoment.

Aanmelden kan via https://travday.nl/nl/aanmelden-bezoekers/

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Lore Group sluit zich aan bij Global Hotel Alliance

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst