Oeh, dat is lekker genieten met een hoofdletter G, eh… B! Baileys in december de ‘Baileys Holiday Re-Treat’. Een luxe suite in boetiekhotel Morgan & Mees in Amsterdam wordt volledig omgetoverd tot knusse Baileys-kamer, inclusief een flinke portie pampering. De Baileys-retreat is perfect om even helemaal aan de decembergekte te ontsnappen en zit bomvol verwennerijen en heerlijkheden. En het beste nieuws: er zijn een aantal plekken beschikbaar voor de lucky few!

 

 

“The Retreat that keeps on treating”

Boetiekhotel Morgan & Mees in Amsterdam wordt tijdens de decembermaand volledig ondergedompeld in Baileys-sferen. In de Baileys Holiday Re-Treat volgt de ene verwennerij na de andere en loop je na 24 uur weer helemaal opgeladen naar buiten, klaar voor alle tradities en verplichtingen die eraan komen. De perfecte december getaway, helemaal voor jou en een +1.

De retreat is een aaneenschakeling van heerlijkheden. Na een dag kerstinkopen doen in de winterkou word je in het hotel onthaald met een speciale Baileys met warme chocolademelk. Daarna is het tijd te genieten van jullie luxe en comfortabele hotelkamer, inclusief een heuse ‘treat bar’ vol lekkernijen. Even later volgt een vijfsterrenmassage op de kamer, met als ‘happy end’ een speciale cocktail. Volledig ontspannen schuiven jullie aan bij het diner dat vol zit met Baileys-accenten. En dit is nog niet eens alles.

 

 

Maak kans op een nacht

Klinkt een nacht in de Baileys Holiday Re-Treat jou als muziek in de oren? Dan heb je geluk: je kunt je namelijk inschrijven voor een van deze gewilde nachten, die plaatsvinden tussen 14 en 19 december. Laat je gegevens hier of hier achter en geef daarbij aan waarom jij de decembergekte heel graag even zou willen ontvluchten.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.