micewinnaars-730x421

Door: | 13 oktober, 2016

Wie worden de opvolgers van de winnaars op de foto? De genomineerden voor de MICE Awards tijdens het elfde MICE & Business Travel Event zijn bekend! Wie volgens Spanje, KLM en Mariëlle den Hertog, voorzitter van branchevereniging MPI, op? De vakjury heeft zich gebogen, gewogen, overlegd onderling en met achterban en heeft de volgende nominaties bekend gemaakt.

Nominaties MICE-BESTEMMING VAN HET JAAR

Frankrijk, Portugal, Slovenië

Nominaties AIRLINE OF THE YEAR:

British Airways, KLM, Lufthansa

En naar wie gaat de award voor MICE PERSONALITY of THE YEAR? Zoals altijd is dit een verrassing!

Komt allen!

De bekendmaking en uitreiking volgt als vanouds op het event zelf, volgende week vrijdag 21 oktober van 14-20 uur in het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Aanmelden (deze link) om er kosteloos bij te zijn kan nog altijd! De perfecte middag voor iedere reisprofessional met interesse in de zakelijke markt! En je maakt tevens kans op een overnachting in het nieuwe hotel! (meer info op www.micetravel.nl)

Over de jury: 

De winnaar van vorig jaar is tevens ons nieuwste jurylid: Mariëlle den Hertog (foto zittend rechts), Zij is voorzitter van de Nederlandse chapter van vakvereniging MPI (Meeting Professionals International). De vakjury bestaat daarmee wederom uit drie bekende en ervaren gezichten uit de MICE & Business Travel-branche. De genomineerden en de winnaars zijn door de vakjury, gestaafd door ervaring en netwerk, tot stand gekomen. Voormalig MICE PERSONALITY OF THE YEAR winnares – de allereerste – Marijke Vink van GI Travel is een ander jurylid. Vanuit media neemt Tijn Kramer, hoofdredacteur MICE & Business Travel zitting.

(Uiteraard staan we kort stil bij ons jurylid Herman Huijer (ex-NATM, nu GLOMEX) die in februari is overleden. Een waar gemis.)

Bron: Business Traveller

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.