W Barcelona renoveert kamers en suites

W Barcelona renoveert momenteel alle 473 kamers en suites van het hotel. Het nieuwe design is geïnspireerd op de energie van het hotel en de bijzondere locatie aan de kust. Het award winnende designteam van W Barcelona sloeg de handen ineen met de Londense Bowler James Brindley om het hotel een nieuwe look aan te meten.

Het nieuwe design staat zowel in het teken van de stad als de zee en is passend bij het unieke uitzicht. De kleuren in de kamers zijn afgeleid van de blauwtinten uit de zee, met accenten van wit en rosé om het licht te accentueren dat door de grote ramen naar binnen schijnt. Het idee van onderwatercamouflage wordt vertaald naar het tapijt, dat is ontworpen naar de zeebodem van de Middellandse zee.

‘Ik heb er vertrouwen in dat de renovatie van de kamers ervoor zal zorgen dat W Barcelona zijn belangrijke positie binnen de scene van luxe hotels in Barcelona voor de vele komende jaren behoudt’, zegt Richard Brekelmans, general manager van W Barcelona.

Naast het nieuwe design beschikken de kamers over allerlei nieuwe in-room diensten. Waaronder een Nespresso-apparaat, een 49-inch flatscreen televisie en Bose blue-tooth sound system. Elke kamer en elke suite heeft ook de signature W voorzieningen, zoals de Bliss Spa doucheproducten, het W Hotels bed, toegang tot snelle WiFi en de Whatever/Whenever service die het hotel biedt. Waar gasten altijd voor alles terecht kunnen.

De transformatie is compleet tegen eind april 2017. Tot die tijd blijft het hotel open en zullen de gebruikelijke diensten toegankelijk blijven.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Lore Group sluit zich aan bij Global Hotel Alliance

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst