W Barcelona renoveert momenteel alle 473 kamers en suites van het hotel. Het nieuwe design is geïnspireerd op de energie van het hotel en de bijzondere locatie aan de kust. Het award winnende designteam van W Barcelona sloeg de handen ineen met de Londense Bowler James Brindley om het hotel een nieuwe look aan te meten.

Het nieuwe design staat zowel in het teken van de stad als de zee en is passend bij het unieke uitzicht. De kleuren in de kamers zijn afgeleid van de blauwtinten uit de zee, met accenten van wit en rosé om het licht te accentueren dat door de grote ramen naar binnen schijnt. Het idee van onderwatercamouflage wordt vertaald naar het tapijt, dat is ontworpen naar de zeebodem van de Middellandse zee.

‘Ik heb er vertrouwen in dat de renovatie van de kamers ervoor zal zorgen dat W Barcelona zijn belangrijke positie binnen de scene van luxe hotels in Barcelona voor de vele komende jaren behoudt’, zegt Richard Brekelmans, general manager van W Barcelona.

Naast het nieuwe design beschikken de kamers over allerlei nieuwe in-room diensten. Waaronder een Nespresso-apparaat, een 49-inch flatscreen televisie en Bose blue-tooth sound system. Elke kamer en elke suite heeft ook de signature W voorzieningen, zoals de Bliss Spa doucheproducten, het W Hotels bed, toegang tot snelle WiFi en de Whatever/Whenever service die het hotel biedt. Waar gasten altijd voor alles terecht kunnen.

De transformatie is compleet tegen eind april 2017. Tot die tijd blijft het hotel open en zullen de gebruikelijke diensten toegankelijk blijven.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.