Het compleet gerenoveerde Nana Golden Beach is helemaal klaar om komende zomer 2021 opnieuw gasten te ontvangen voor een top vijfsterren vakantie op Kreta. Het luxe all inclusive resort, ontworpen als een klein dorp verspreid over een ruim domein, verrast de gasten met bijzondere nieuwe accommodaties en vernieuwde kamers die perfect de nieuwe stijl en luxe identiteit weerspiegelen. Ook het nieuwe state-of-the-art spacentrum en de luxe Kids Club tillen het verblijf naar een hoger niveau en beloven het beste all-inclusive familie-aanbod in Kreta.

Elegantie, comfort en verfijning

Alle 500 kamers, verspreid over het hoofdgebouw en de bungalows, zijn van kop tot teen gerenoveerd en ook een groot stuk verruimd. Ontworpen met een zacht kleurenpalet, moderne designdetails en hoogwaardige materialen zoals kwalitatieve matrassen en een luxueus linnen, zorgen ze voor een absoluut comfort. Vanop de ruime balkons genieten de gasten van een prachtig uitzicht over de Kretenzische zee, het zwembad of de mediterrane tuin met weelderige palmbomen en kleurrijke bougainvilleas. Zowel koppels op zoek naar privacy als gezinnen op zoek naar ruimte, vinden er de uitgelezen kamer, bungalow of suite voor hun verblijf.

Een bijzondere nieuwe accommodatie is de Royal Family Suite Waterfront voor wie wil genieten van alles wat een vijfsterren all inclusive resort te bieden, gecombineerd met een verblijf op een unieke en exclusieve plek aan het water met onvergetelijke zeezichten.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.