Transavia vliegt in de winter naar drinieuwe bestemmingen: Amman, Reykjavik en TangerAndere bestemmingen deze winter zijn Innsbruck, Alicante en Malaga. Vanaf vandaag (8.00 uur) is het mogelijk om tickets te boeken voor de najaars– en winterperiode van 2019-2020.

Amman 

De hoofdstad van Jordanië, Amman, is een nieuwe bestemming waar vanaf deze winter drie keer per week naartoe gevlogen wordt vanuit Amsterdam.Transavia heeft deze bestemming opgenomen in het programma vanwege de stijgende populariteit van bijzondere bestemmingen in het Midden-Oosten. De dode zee, Romeinse ruïnes, de historische stad Petra en het heerlijke eten zijn een echte aanrader tijdens een ontdekkingstocht door Jordanië. Amman is een mooie aanvulling op de andere bekende winterzonbestemmingen van Transavia. 

Reykjavik 

De hoofdstad van IJsland, Reykjavikis een nieuwe bestemming in het winterschemaVanaf 5 juli kan drie keer per week naar Reykjavik worden gevlogen. Naast Reykjavik is ook de IJslandse stad Akureyri een nieuwe winterbestemming. Vanaf maandag 27 mei vliegt Transavia in samenwerking met Voigt Travel naar deze stad inhet onontdekte noorden van IJsland.

Tanger 

Zoek je liever de zon op? Transavia vliegt dit jaar voor het eerst ook in de winter naar TangerTanger stond al in het zomerschema van Transavia, maar de vluchten zijn uitgebreid naar de winter. Tanger, in Noord-Marokko, is één van de oudste steden van Marokko en wordt ook wel de Witte Stad genoemd. De stad is multicultureel met islamitische, christelijke en joodse gemeenschappen. Schrijvers, kunstenaars en musici voelen zich al jaren tot deze bruisende en kleurrijke stad aangetrokken. 

Wintersport: Innsbruck, Salzburg, Grenoble, Chambéry, Geneve en Verona 

Met in het hoogseizoen meer dan 75 vluchten per week vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam, is Transavia ook voor de wintersporter de meest aantrekkelijke keuze deze winter. Door de aangename vluchtschema’s met keuze uit meerdere vluchten per week (en afhankelijk van de bestemming vaak ook meerdere vluchten per dag) naar onder andere Innsbruck, Salzburg, Grenoble, Chambéry, Geneve en Veronakunnen passagiers de verblijfsduur voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie helemaal naar eigen wens inrichten.  

Het winterschema gaat in op 1 november 2019 en loopt tot en met 31 maart 2020. De vluchten zijn vanaf vandaag te boeken, zowel van als naar Nederland. Kijk voor alle vluchten van Transavia op www.transavia.com 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.