Transavia heeft besloten alle geplande vluchten tot en met 27 mei niet uit te voeren. Eerder kondigden wij aan de geplande vluchten tot en met 6 mei te annuleren, deze periode is verlengd.

De restricties en maatregelen vanuit Nederland én de landen van onze bestemmingen vanwege COVID-19 duren voort en leggen de luchtvaart nog teveel beperkingen op. Omdat dit onzekerheid creëerde hebben wij besloten voor een langere periode duidelijkheid te scheppen voor onze passagiers en partners op de langere termijn. Passagiers die een ticket hebben geboekt met vertrek tussen 28 mei en 30 september kunnen hun ticket zonder wijzigingskosten omboeken naar dezelfde bestemming op een ander moment. Zij kunnen kiezen uit vluchten tot en met 31 maart 2021.

Daarnaast is de afgelopen week het grootste deel van het Transavia netwerk voor de winter 2020/2021 op de website gepubliceerd. Op die manier hebben passagiers van wie de vlucht de afgelopen weken is geannuleerd, meer keuze voor het omboeken van hun tickets. Ook alle andere klanten kunnen op de website terecht voor tickets voor de najaars- en winterperiode van 2020-2021.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.