Star Alliance Lounge Schiphol start betaalde toegang

Star Alliance, ’s werelds grootste luchtvaartalliantie, biedt nu betaalde toegang tot de Star Alliance-lounge op de luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS). Naast gratis toegang voor Star Alliance Gold-leden en First Class- en Business Class-passagiers, verwelkomt de lounge nu ook andere Star Alliance-passagiers, ongeacht hun lidmaatschapsstatus of reisklasse, tegen een vergoeding. Vouchers zijn vanaf EUR 50 voor drie uur gebruik. Passagiers krijgen ook korting als ze lid zijn van een Frequent Flyer-programma van een bij Star Alliance aangesloten luchtvaartmaatschappij.

Dit is de vijfde van de zes Star Alliance-lounges die betaalde toegang biedt, na de Star Alliance-lounges op Rome (FCO) Airport, Rio De Janeiro (GIG) Airport, Buenos Aires’ Ezeiza International Airport (EZE) en Los Angeles Internationale luchthaven (LAX).

De Star Alliance Amsterdam airport lounge bevindt zich airside in Vertrekhal 2 na veiligheidsmachtiging voor het Schengengebied. Dit maakt het ideaal gepositioneerd voor gemakkelijke toegang voor passagiers die van of naar Europese bestemmingen binnen de Schengenzone reizen. Momenteel voeren 14 bij Star Alliance aangesloten luchtvaartmaatschappijen vluchten uit vanaf de luchthaven van Amsterdam die 20 bestemmingen in 16 landen met elkaar verbinden.

De lounge biedt een strakke, eigentijdse ruimte geïnspireerd op de steeds veranderende luchten en landschappen van Nederland. De lounge is ingericht met origineel Nederlands meubilair en kunst en biedt gratis Wi-Fi en ruimtes voor zakenreizigers en vakantiegangers, waaronder persoonlijke werkcabines, een gemeenschappelijke werktafel, een bar en ruime eet- en ontspanningsruimtes. Er is plaats voor maximaal 150 gasten.

Star Alliance VP Customer Experience Christian Draeger zei: “We zijn verheugd aan te kondigen dat onze Amsterdamse lounge de nieuwste Star Alliance-lounge is geworden die pay-per-use toegang biedt. Hiermee hebben alle passagiers die via de luchthaven Schiphol Amsterdam met Star Alliance-luchtvaartmaatschappijen reizen de mogelijkheid om te ontspannen in onze stijlvolle, goed ingerichte lounge, ongeacht hun reisklasse of lidmaatschapsstatus. De lounge is vooral handig voor passagiers die binnen de Schengenzone reizen en die willen relaxen en genieten van een maaltijd of comfortabel willen werken voordat ze aan boord gaan.”

Eenvoudig en voordelig online boeken

Passagiers kunnen loungetoegangsvouchers vooraf reserveren en kopen op de website van Star Alliance, https://www.staralliance.com/en/paid-lounge-entry. Onder voorbehoud van beschikbaarheid op het moment van reserveren, ontvangen ze een bevestigingsmail met een QR-code die geldig is voor de geselecteerde dag(en) en tijd(en). Op de luchthaven kunnen ze deze QR-code bij de ingang van de lounge eenvoudig scannen en naar binnen lopen.

Vouchers zijn vanaf EUR 50 voor drie uur gebruik. Passagiers krijgen ook korting als ze lid zijn van een Frequent Flyer-programma van een bij Star Alliance aangesloten luchtvaartmaatschappij.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring