Vol trots verwelkomt Relais & Châteaux restaurant Zilte*** in Antwerpen als nieuw lid binnen haar unieke hotel en restaurant vereniging. Dit exceptionele restaurant is gevestigd op de negende verdieping van het Museum voor Hedendaagse Kunst in Antwerpen. Dit unieke decor, wat wijds uitzicht biedt over de skyline van Antwerpen, leent zich voor een pure gastronomische beleving op ongekende hoogte.
Bij Restaurant Zilte, dat haar naam dankt aan de geuren van de zee, geniet men in een comfortabele setting van een culinaire reis waar de thema’s historische cultuur en vernieuwing centraal staan. Chef Viki Geunes verkent voortdurend de culinaire grenzen en tovert een creatieve, genereuze, eigentijdse en geraffineerde keuken op het bord. De lokale samenwerkingen met vissers, verschillende telers en andere ambachtslieden geeft extra ziel aan zijn creatieve en gevoelige keuken. Zijn vrouw Viviane Plaquet en hun dochter zorgen voor het comfort van de gasten in de warme en intieme sfeer van het restaurant dat harmonieus ingericht is met natuurlijke tinten, hout en fluweel.