Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Regent Seven Seas Cruises heeft  Seven Seas Grandeur in ontvangst genomen. Het is het zesde schip van de luxe rederij. 

Seven Seas Grandeur  is ontworpen door de bekroonde Studio DADO en in iets meer dan twee jaar gebouwd door de toonaangevende scheepsbouwer Fincantieri in Ancona, Italië. Met een bruto tonnage van 55.500, 548 personeelsleden en slechts 746 gasten, zal Seven Seas Grandeur een van de hoogste ruimte- en bemanning tot gast ratio’s in de industrie bieden met ongeëvenaarde service, fascinerende kunst en onvergetelijke ervaringen voor gasten vanaf het moment dat ze aan boord stappen.

Vrijwel uitverkocht eerste seizoen
“We willen Studio DADO en Fincantieri bedanken voor de uitstekende samenwerking bij de realisatie van dit ongelooflijke nieuwe schip dat voortbouwt op de baanbrekende tradities van Regent’s uitzonderlijke Explorer-klasse schepen,” zei Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. “Het inaugurele seizoen van Seven Seas Grandeur is zo goed als uitverkocht, wat bewijs is van de toenemende populariteit van de uitzonderlijke Regent ervaring en daarnaast laat zien hoe er wordt uitgekeken naar de lancering van dit schip.”

“De verwachtingen van zowel onze trouwe gasten als degenen die Regent voor de eerste keer ontdekken, zullen worden overtroffen door de verfijnde stijl, elegantie en adembenemende schoonheid van Seven Seas Grandeur”, aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “De vraag naar luxe reizen blijft groeien en de lancering van Seven Seas Grandeur biedt reizigers nog meer mogelijkheden om de wereld rond te cruisen terwijl ze genieten van de hoogste normen van gastvrijheid in een luxe en ruime omgeving.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend