Qatar Airways lanceert in Nederland het Premium Companion Offer

Qatar Airways heeft het Premium Companion Offer gelanceerd in Nederland, waarmee passagiers volgens de luchtvaartmaatschappij exclusieve kortingen krijgen wanneer ze tickets kopen voor twee of meer personen die samen reizen in Business Class en First Class. Daarnaast verdienen reizigers ook dubbele Qmiles en Qpoints. De aAanbieding is geldig op boekingen van 11-18 februari 2019 voor reizen tussen 1 maart en 11 december 2019.

De meest recente Premium Companion aanbieding van Qatar Airways is volgens de airline bedoeld om passagiers te laten ervaren hoeveel fijner het is om samen met familie en vrienden te reizen. Consumenten die tijdens de promotieperiode boeken, kunnen volgens Qatar een ticket boeken vanaf € 1649. Bovendien krijgen ze dubbele Qmiles en Qpoints voor boekingen in Business Class en First Class.

“Reizen wordt nog specialer als je je ervaring kunt delen met familie en vrienden. Er bestaat dan ook geen betere manier om dit te doen dan met de Companion aanbieding van Qatar Airways. Met deze unieke promotie willen we onze passagiers de kans geven om op een gezamenlijke reis tal van bijzondere momenten te beleven. We zijn ervan overtuigd dat de passagiers in ons snelgroeiende en wereldwijde netwerk van ruim 160 bestemmingen heel wat nieuwe, inspirerende plekken zullen vinden om te ontdekken samen met hun familie en vrienden. Voor Qatar Airways is het een genoegen om alle passagiers deze speciale aanbieding voor samenreizenden te kunnen voorstellen, en we kijken ernaar uit iedereen aan boord te verwelkomen”, aldus Ehab Amin (Chief Commercial Officer van Qatar Airways).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon