Qatar Airways introduceert een reeks volledig vegan gerechten op de menukaart van de Business Class. Deze gerechten zijn ontworpen om de groeiende vraag van reizigers naar plantaardig voedsel te beantwoorden en de culinaire ervaring aan boord bij de luchtvaartmaatschappij te verfijnen.

De nieuwe veganistische gerechten zijn beschikbaar voor alle passagiers die in Business Class vertrekken van Hamad International Airport, de hub in Doha, en op retourvluchten die worden verzorgd door Qatar Aircraft Catering Company (QACC). Daarnaast blijven er vegetarische maaltijden in het aanbod aan boord van vluchten die door andere cateringbedrijven worden verzorgd.

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, verklaart: “We zijn verheugd om ons eerste volledig vegan menu te introduceren. Hiermee bieden we onze zakelijke reizigers een nog grotere keuze aan gerechten die passen bij diverse diëten. Wij streven er altijd naar om onze klanten een authentieke en eersteklas vliegervaring te bieden. Onze nieuwe veganistische menukaart omvat verse ingrediënten en bevat heerlijke gerechten die bijdragen aan de vijfsterren ervaring aan boord.”

Nieuwe veganistische gerechten zijn onder meer pasta met tofu en spinazie, gerookte moutabal, spiraalvormige courgette met arrabbiata saus, tortellini met tofu en spinazie, geroosterde Aziatische tofu, noedels met ui en shiitake, gebakken tofu met groentetajine, couscous met bloemkool en kalamata bruschetta en omelet met kikkererwtenmeel.

Op vluchten met Qatar Airways ontvangen passagiers in Business Class een à la carte menu met een uitgebreide keuze aan gerechten. De luchtvaartmaatschappij biedt ook een uitgebreid scala aan speciale maaltijden aan om te voldoen aan verschillende diëten. Passagiers kunnen tot 24 uur voor hun vlucht een speciale maaltijd aanvragen en hun keuze doorgeven voor kindermaaltijden, vegetarische of veganistische maaltijden of maaltijden aangepast aan verschillende religies en medische aandoeningen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.