Wie nog niet wist dat Zwitserland een goede bestemming is voor meetings, incentives, congressen en evenementen, kan donderdag 8 oktober terecht in Amsterdam. Het Zwitsers Verkeersbureau houdt dan een hybride evenement in Felix Meritis.

Het event, dat deels live en deels online in een studio is te volgen, wordt georganiseerd door het Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB). De bijeenkomst is bedoeld voor aanbieders van meetings, incentives en congressen (MICE).

Het programma, dat om 15.00 uur begint, omvat sprekers van divers pluimage.

Journalist Yvo van Regteren Altena vertelt over zijn band met Zwitserland. Hij reisde er recentelijk naartoe samen met Jort Kelder, in hun oldsmobile.

Karin Breitenstein vertelt meer over het ontstaan van het wintertoerisme, ruim 150 jaar geleden, in Engadin St.Moritz.
Daarnaast zijn er presentaties van hotels, zoals hotel Nira Alpina in Silvaplana en het Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt.

Ook is er een presentatie over Luzern, dat als bijnaam Klein Zwitserland heeft, de stad naast het meer en tussen de bergen.
Katja Staartjes, de eerste Nederlandse vrouw die Mount Everest heeft beklommen, is keynote speaker. Zij neemt de bezoekers mee naar de hoogste toppen ter wereld en legt de link naar vraagstukken rond samenwerken en persoonlijk leiderschap.

De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 18.00 uur.
Felix Meritis is de vinden aan de Keizersgracht 324 in Amsterdam.

Voor meer informatie, klik hier. (Foto Shutterstock)

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.