Peugeot presenteert de nieuwe PEUGEOT 5008 SUV: standaard als zevenzitter in Nederland en een uitblinker qua gebruiksgemak.

Met een gewaagde nieuwe stijl bepaalt de PEUGEOT 5008 SUV het design van morgen, met een nieuw ontworpen front, nieuwe Full LED-achterlichten, nieuwe carrosseriekleuren en het nieuwe ‘Black Pack’ optiepakket.

PEUGEOT tilt het aanbod van intelligente technologieën naar een nog hoger niveau met de introductie van de nieuwste generatie rijhulpsystemen, evenals een nieuwe PEUGEOT i-Cockpit®met een nieuw, hoogwaardig en digitaal instrumentencluster en een nieuw 10‑inch touchscreen.

De nieuwe PEUGEOT 5008 SUV is ontworpen om te excelleren als multifunctioneel metgezel voor alle dagelijkse uitdagingen. Dankzij de modulaire opzet van het interieur biedt de 5008 SUV standaard plaats aan zeven personen, zonder in te leveren op het gebied van rijplezier en comfort.

Om extra duidelijkheid en overzicht te bieden, past PEUGEOT dezelfde, nieuwe commerciële gammastructuur toe die het merk onlangs ook op de PEUGEOT 308 heeft geïntroduceerd. Deze nieuwe opzet van het leveringsprogramma bestaat uit drie niveaus met voor elk niveau een extra uitrustingsniveau, een zogeheten ‘pack-versie’.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.