Ontmoet onze exposanten: Zaragoza

ZARAGOZA, HAAR LOCATIES ZULLEN JE VERRASSEN, HAAR MENSEN ZULLEN JE CHARMEREN, HAAR INCENTIVES ZULLEN JE DOEN TERUG KOMEN.

ZARAGOZA is op gelijke afstand van Madrid, Barcelona, ​​Valencia en Bilbao. Het wordt bediend door een internationale luchthaven, een compleet netwerk van snelwegen en spoorwegen, met een directe route die de stad verbindt met Madrid en Barcelona in iets meer dan een uur.

Het is een charismatische plek die de voordelen van een grote stad combineert zonder het ongemak van een enorme metropool. In Zaragoza is winkelen leuk, gastronomie een plezier en het nachtleven pure vreugde. Je kunt golfen, zonnebaden op het kunstmatige strand, genieten van een multi-avonturenpark, winkelen in de MAPIC-prijs die het beste commerciële winkelcentrum is toegekend, of een van de oudste cabarets van Europa bijwonen.

Zaragoza biedt een harmonieuze combinatie van haar historische verleden en avant-gardekunst en is een moderne stad geworden die een model van duurzaamheid heeft gekozen als zijn unieke propositie, dat een voordelige beslissing inhoudt voor de toekomst, technologie en respect voor het milieu.

Haar inwoners brengen veel van hun tijd door op straat, omdat elke verplaatsing gemakkelijk, eenvoudig en comfortabel is. Er zijn trams, bussen en fietspaden, hoewel wandelen altijd een geweldige gelegenheid is om fantastische stukken straatkunst en een gevarieerde en intense culturele activiteit te ontdekken.

Zaragoza biedt een onovertroffen kwaliteit in goed verzorgde ruimtes, zijn culinaire aanbod en diensten, en biedt altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Plus…de charmante mensen zullen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Marriott's Tribute nu ook in Dubai

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava