Cloudy blue sky on a sunny day.

LOT POLISH AIRLINES – Keeping you well connected…

LOT, de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen biedt tot drie dagelijkse verbindingen van Amsterdam, Brussel, Luxemburg en Dusseldorf naar meer dan 100 bestemmingen op 4 continenten via onze hub in Warschau. Vooral de uitstekende dagrandverbinding richting Warschau biedt de zakelijke reiziger meer keuze en flexibiliteit en de mogelijkheid om een dagtrip in niet minder dan 3 combinaties uit te voeren. Ook is er een dagelijkse verbinding Amsterdam-Tallinn met onze partner Nordica.

Voor elk wat wils…

We bieden meerdere reisklassen aan op ons internationale netwerk: onze bekroonde Business Class, een uitmuntende Premium Economy en een zeer goede Economy Class. Zo wordt uw reis naar bijvoorbeeld Singapore, Tokio, Beijing of Seoul een zeer aangename belevenis. Wenst u met Nordica vanuit Groningen Airport te vliegen? Dan kan dit ook, naar o.a. Kopenhagen en München!

Een moderne en betrouwbare vloot…

Met één van de jongste vloten in Europa zal LOT vanaf juli 2018 alweer nieuwe vliegtuigen in ontvangst nemen. Naast Embraer E195 enE190 toestellen zijn dit in totaal maar liefst 16 Boeing 737 Max 8 en NG toestellen. Het interieur van de nieuwe LOT Boeings zullen net als de Dreamliners worden uitgerust met vele moderne functies, zoals LED sfeerverlichting, slanke stoelen met stopcontacten en ruime overhead cabines.

Een handige manier om in te checken…

Met een minimale overstaptijd (35 minuten) is de luchthaven van Warschau een van de meest efficiënte hubs in Europa. Business Class klanten kunnen gebruik maken van de LOT Polonez Business Lounge in de Schengenzone.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.