Ontmoet onze exposanten: LOT Polish Airlines

LOT POLISH AIRLINES – Keeping you well connected…

LOT, de nationale luchtvaartmaatschappij van Polen biedt tot drie dagelijkse verbindingen van Amsterdam, Brussel, Luxemburg en Dusseldorf naar meer dan 100 bestemmingen op 4 continenten via onze hub in Warschau. Vooral de uitstekende dagrandverbinding richting Warschau biedt de zakelijke reiziger meer keuze en flexibiliteit en de mogelijkheid om een dagtrip in niet minder dan 3 combinaties uit te voeren. Ook is er een dagelijkse verbinding Amsterdam-Tallinn met onze partner Nordica.

Voor elk wat wils…

We bieden meerdere reisklassen aan op ons internationale netwerk: onze bekroonde Business Class, een uitmuntende Premium Economy en een zeer goede Economy Class. Zo wordt uw reis naar bijvoorbeeld Singapore, Tokio, Beijing of Seoul een zeer aangename belevenis. Wenst u met Nordica vanuit Groningen Airport te vliegen? Dan kan dit ook, naar o.a. Kopenhagen en München!

Een moderne en betrouwbare vloot…

Met één van de jongste vloten in Europa zal LOT vanaf juli 2018 alweer nieuwe vliegtuigen in ontvangst nemen. Naast Embraer E195 enE190 toestellen zijn dit in totaal maar liefst 16 Boeing 737 Max 8 en NG toestellen. Het interieur van de nieuwe LOT Boeings zullen net als de Dreamliners worden uitgerust met vele moderne functies, zoals LED sfeerverlichting, slanke stoelen met stopcontacten en ruime overhead cabines.

Een handige manier om in te checken…

Met een minimale overstaptijd (35 minuten) is de luchthaven van Warschau een van de meest efficiënte hubs in Europa. Business Class klanten kunnen gebruik maken van de LOT Polonez Business Lounge in de Schengenzone.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon