Club Med noteert vele aanvragen voor aankomend winterseizoen.  ‘Klanten kunnen massaal niet meer wachten om ein-de-lijk van die piste af te gaan of die verre droomreis te maken.’ Ook zijn er nieuwe resorts geopend.

Om hierop te anticiperen, biedt Club Med tussen 30 maart en 1 april 2021, drie dagen lang, 15% korting per persoon op alle Resorts voor het komende winterseizoen. Daarbij komt dat kinderen tot 4 jaar ook nog eens gratis verblijven in de wintersportresorts en tot 6 jaar op zonbestemmingen.

Deze aanbieding is ook van toepassing op de nieuwste Resorts van Club Med, die ook dit jaar nieuwe bestemmingen blijft openen. La Rosière verwelkomt in december 2021 voor het eerst wintersporters, het gerenoveerde Club Med Peisey-Vallandry onthult een nieuwe look na de renovatie én Club Med Quebec Charlevoix in Canada verwelkomt de meest avontuurlijke wintersporters. Tot slot opende in maart ook het Resort Seychellen (Exclusive Collection), waar jong en oud zijn innerlijke Robinson Crusoë kan wakker maken!

Club Med opent de reserveringen voor winter 21/22 en verwacht meest succesvolle winterseizoen ooit.

Door de coronacrisis konden twee wintersportseizoenen op rij niet doorgaan, waardoor klanten hun verblijf moesten uitstellen en de Resorts nu snel gevuld zijn. Deze opening van reserveringen is daarom hét moment om de komende winter beschikbaarheid tegen de beste prijs te garanderen.

Eric Georges, algemeen directeur van Club Med Benelux: “Het winterseizoen 21/22 belooft uitzonderlijk te worden. Aangezien de afgelopen twee winterseizoenen ernstig verstoord werden, verwachten we voor het komende seizoen een ongeziene vraag, zowel voor de wintersportvakanties als de zonbestemmingen. Gezinnen kijken er meer dan ooit naar uit om samen plezier te maken en Club Med zal er alles aan doen om dat vlot te laten verlopen. We verwachten een enorme vraag in veel van onze Resorts, zoals La Rosière, Peisey-Vallandry, Grand Massif en Alpe d’Huez in de bergen, maar ook de Dominicaanse Republiek en de Seychellen. Die Resorts zullen volgend jaar naar verwachting tot de bestverkopende bestemmingen van het seizoen behoren, met name tijdens de kerstvakantie en de krokusvakantie, aangezien de schoolvakanties doorgaans de populairste periodes zijn.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.