Nieuwe ‘normaal’ en duurzaamheid centraal op Business Traveller Mice Fair

De vijftiende Business Traveller Mice Fair, die gisteren plaatsvond in het Corendon Village Hotel Amsterdam, was in alle opzichten een bijzondere. De tafels van exposanten werden goed bezocht en er werd volop in kansen gedacht.

Opvallend waren de vele exposanten die uit zichzelf begonnen te vertellen over de verduurzaming van ofwel hun product of de stad, regio of land die zij vertegenwoordigen. Verder lieten exposanten weten hard te hebben gewerkt aan de mogelijkheden die er zijn in het voorlopig nieuwe ‘normaal’.

De Business Traveller Mice Fair werd afgetrapt onder leiding van T.J. van Apeldoorn (mede-eigenaar TRAVel Media) die onder het toeziend oog van deelnemers en exposanten gesprekken voerde over de trends en huidige situatie bij de Lufthansa Group met Roberto Mamone, Meetingselect met Judith Huisman en American Express Globall Business Travel met Swapna Nair. Als grote verrassing ontving Marijke Vink (ex-directeur GI Travel) een Lifetime Achievement Award uit handen van Van Apeldoorn na een toespraak door René Klawer (CEO De Reisspecialisten Groep & GI Travel).

Tegelijkertijd was er nog de twijfel over wat de sector mogelijk nog te wachten staat, met berichten dat politiek Den Haag nadenkt over nieuwe maatregelen naar aanleiding van het oplopend aantal coronagevallen in Nederland.

Op de beursvloer ‘Meet the World’ waren de aanwezigen het over één ding eens: ‘Het is ontzettend goed om elkaar hier weer te ontmoeten. Als sector moeten we voorop lopen en dit soort initiatieven nemen, een nieuw soort normaal creëren. Ik denk dat de meesten hebben onderschat hoe belangrijk het is om elkaar in levende lijve te ontmoeten’, zo lieten meerdere aanwezigen weten. Terwijl het op de beursvloer gezellig druk was brachten de verkeersbureaus van Malta en Italië geïnteresseerden op de hoogte van het laatste nieuws tijdens breakout sessies. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel in de SKYBAR 747.

Binnenkort meer in de magazines. Bekijk de foto’s op Facebook.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

De nieuwe Business Traveller is uit!

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Heineken Experience weer feestelijk open

Cadeautip: Courvoisier VSOP

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum

Holland America Line presenteert jubileumbiertje

Luxueuze privévilla’s bij Hotel Los Jardines de Abama Suites