Op zoek naar een luxe verblijf in Andalusië? La Esperanza is een nieuw privélandgoed met acht prachtige suites en is liefdevol ontworpen om gasten een uitzonderlijk niveau van boetiekgastvrijheid te bieden. Deze opvallende haciënda ligt te midden van 4,5 hectare aan biologische tuinen, oude boomgaarden en olijfboomgaarden en kijkt uit over de wilde Lecrin Vallei beneden en verder naar de bergen van de Sierra Nevada.

La Esperanza ligt op slechts 35 minuten van de historische stad Granada en is een eerbetoon aan de kenmerkende Alhambra-stijl van de middeleeuwse architectuur uit de regio, daterend uit de Moorse bezetting. De ambitieuze visie van internationale reiziger, uitgever en ondernemer Christine Cunanan, La Esperanza, brengt de beste aspecten van luxe leven samen in één uitzonderlijk Spaans landhuishotel.

Christine legt uit: “La Esperanza Granada biedt gasten een authentieke en levendige hacienda-ervaring. Ik wil dat iedereen die incheckt zich als onze persoonlijke gasten voelt in een geliefd huis vol karakter. Ik geloof dat het liefde op het eerste gezicht zal zijn en dat La Esperanza wordt hun vaste thuis ver van huis. “We zijn verheugd dat La Esperanza lid is geworden van de LVX-collectie van Preferred Hotels & Resorts, en dit is een geweldige start voor ons.”

De accommodatie is te allen tijde volledig bemand en activiteiten en excursies kunnen op maat worden gemaakt om aan uw persoonlijke interesses te voldoen. Activiteiten ter plaatse omvatten een inspirerende verscheidenheid aan ervaringen zoals masterclasses paella maken, mixologiesessies in Spaanse stijl, flamenco-lessen en spabehandelingen. Buiten het pand is er een schat aan geschiedenis en cultuur te ontdekken met de erfgoedrijke stad Granada op slechts een klein eindje rijden. Waarom boekt u geen uniek diner met een flamencoshow in een oude grot op een berghelling. Volg een rondleiding door de nostalgische streken van Albaycin en Sacramonte, verken het wilde en ongetemde landschap te paard of ga voor een cultuurreis naar het land van de oude Moren bij Alpujarras.

Meer info: www.laesperanzagranada.es

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.