Ikos Resorts, aanbieder van luxueuze all-inclusive hotels gaat Ikos Aria op Kos in mei 2019 openen.​ Ikos Aria zal beschikken over elegante en moderne kamers, en hoogstaande all-inclusive faciliteiten bieden op het populaire Dodecanese eiland.
Gasten zullen verwend worden met à-la-carte menu’s gecreëerd door Michelin-chefs, indrukwekkende privézwembaden van 40 m², strandbediening, gratis kids clubs en een innovatieve ‘Dine Out’-service die hen toelaat om gratis te dineren in zorgvuldig geselecteerde restaurants op Kos als deel van hun all-inclusive verblijf.
Het nieuwe vijfsterrenresort ligt aan de zuidwestkust van Kos, een van de mooiste regio’s van het eiland, aan een idyllisch strand dat zich uitstrekt over 20 ha en met een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee. Gasten hoeven niet ver te gaan om historische bezienswaardigheden te bezoeken: op het strand van Ikos Aria bevindt zich een oude basiliek. Het hotel is makkelijk bereikbaar, op slechts 45 minuten van Kos-stad en 20 minuten van Kos International Airport met rechtstreekse vluchten vanuit Brussel, Luik en Oostende (België) of vanuit Amsterdam en Eindhoven (Nederland). ​

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.