Emirates heeft volledig vernieuwde interieurs onthuld voor haar Boeing 777-vliegtuigen, inclusief de langverwachte nieuwe eerste klas privésuites. Zero-gravity stoelen, virtuele digitale ramen en een video-verbinding met de crew zijn slechte enkele van de bijzondere noviteiten.

Met schuifdeuren van vloer tot plafond en slanke designkenmerken geïnspireerd op de Mercedes-Benz S-Klasse, brengt Emirates ‘nieuwe suite luxe en privacy naar een hoger niveau. Deze ruime, volledig ingesloten privésuites, bieden elk maximaal 40 vierkante voet aan persoonlijke ruimte en zijn ingedeeld in een 1-1-1-configuratie.

Upgrade

Van de eerste klasse tot de hutten van de Business- en Economy-klasse, langs de looppaden, in de wasruimtes, het nieuwste Emirates 777-vliegtuig biedt een upgrade van meerdere miljoenen, inclusief nieuw ontworpen zitplaatsen en geüpgradede inflight-entertainmentsystemen in alle hutten.

De nieuwe First Class betekent een nieuwe toevoeging in de ‘strijd’ tussen de meest luxe First Class die lijkt te zijn losgebarsten. Ook Singapore Airlines en de andere gulfairlines zijn volop bezig.

NASA

Emirates biedt in haar 777 de volgende soms spectaculaire noviteiten in de hoogste klasse: de zachte leren zitting kan worden neergelegd in een volledig vlak bed en kan worden geplaatst in een positie zonder zwaartekracht, geïnspireerd door de NASA-technologie, en geeft een gevoel van ontspanning en gewichtloosheid. De ruime suites hebben ook voldoende ruimte voor passagiers om te veranderen in de privacy van hun suites, zelfs nadat het bed is opgemaakt. Emirates introduceert de eerste virtuele vensters in de sector voor suites in het middenpad. Deze virtuele vensters projecteren de weergave van buiten het vliegtuig met behulp van real-time cameratechnologie. In de andere suites is een verrekijker beschikbaar voor klanten die buiten hun raam de lucht willen verkennen. Passagiers kunnen gemakkelijk communiceren met het cabinepersoneel of roomservice aanvragen via de video-oproepfunctie. De suites hebben ook een servicevenster waar klanten ongestoord kunnen genieten van drankjes en hapjes.

Eigen minibar

Emirates heeft de populairste functies van zijn privésuites behouden en bijgewerkt, zoals: de persoonlijke minibar voor drankjes en snacks in elke suite; en draadloze bedieningselementen om de zitposities aan te passen, en om te navigeren door Emirates ‘bekroonde inflight entertainmentsysteem, ice. Klanten kunnen meer dan 2500 kanalen aan on-demand entertainment bekijken op een 32-inch Full HD LCD TV-scherm of projectinhoud van hun eigen apparaten. De kijkervaring is nu uitgebreid met de gloednieuwe Bowers & Wilkins Active Ruisonderdrukkende E1-hoofdtelefoon, exclusief gemaakt voor Emirates. Elke suite is uitgerust met een set met een luxe Byredo huidverzorgingslijn die alleen te vinden is op Emirates, Hydra Active-hydraterende pyjama’s en Bulgari-voorzieningen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.