Motorola innoveert digitale beveiliging

Om consumenten te helpen optimaal te profiteren van alle beveiligingsfuncties introduceert Motorola de nieuwe Moto Secure App. Privacy en het beschermen van gegevens wordt steeds belangrijker. ThinkShield biedt consumenten daarom een extra beveiligingslaag die de bescherming op elk niveau verbetert, van de fabriek tot aan de telefoon. Met uitgebreide hardware en software beveiligingsfuncties die aan de hoogste normen voldoen, zijn je gegevens beter beschermd tegen malware, phishing en de andere digitale bedreigingen.

De Moto Secure App is de go-to bestemming voor alle noodzakelijke beveiliging en privacyfuncties op het toestel. Binnen de app kunnen gebruikers snel en eenvoudig de beveiliging van hun smartphone controleren via alle gerelateerde Android en Motorola apps en instellingen.

Naast snelle toegang tot privacycontroles en beveiligingsfuncties biedt de Moto Secure App een aantal nieuwe beveiligingen voor meer gemoedsrust:

Voeg een extra beschermingslaag toe aan gevoelige informatie en apps door geselecteerde apps en bestanden te verbergen in een Secure Folder, beschermd door een eigen PIN. Met Secure Folder hebben gebruikers ook de mogelijkheid om de ‘Verborgen modus’ in te schakelen, waardoor ze kunnen kiezen uit vier pictogrammen en namen, in plaats van het zichtbaar tonen van apps in een map, voor nog meer privacy. Dit is vooral handig om gevoelige informatie zoals financiële apps, digitale portemonnees, winkelapps of e-mailaccounts te verbergen achter een discreet pictogram en label.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Vier nieuwe winterbestemmingen easyJet vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel