IJSLAND: de perfecte bestemming voor uw volgende evenement. Halverwege Noord-Amerika en Europa ligt IJsland. Vanaf beide kanten van de Atlantische Oceaan op maar een paar uur vliegen; de ideale locatie voor uw volgende internationale bijeenkomst.

Wat heeft IJsland te bieden?
Naast prachtige en bijzondere natuur(verschijnselen) in zowel de winter als de zomer en een breed aanbod aan uiteenlopende activiteiten, biedt Reykjavik uitstekende mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten. In de IJslandse hoofdstad bevinden zich eersteklas hotels en conferentie faciliteiten van West-Europeese standaard.

Bij het verlaten van de hoofdstad komt al snel de ongerepte natuur in zicht. De Golden Circle bevindt zich op ongeveer 1,5 uur rijden en leidt langs nationaal park Thingvellir, waar de tectonische platen uit elkaar drijven: een spectaculair landschap naast een meer waar men kan duiken en snorkelen. Daarnaast leidt deze ´circle´ langs het geisergebied, waar geiser Strokkur om de 10 minuten ongeveer 15 meter de lucht in spuit, en de grootste waterval van Europa: Gullfoss.

Het brede scala aan activiteiten bestaat uit o.a. sneeuwscooteren en andere avontuurlijke excursies, diverse wellnessmogelijkheden en culinaire hoogstandjes op bijzondere plekken.

Kortom
De ideale bestemming voor conferenties en incentive reizen. Icelandair, de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland, brengt u er graag snel en comfortabel naartoe.
Iceland Travel stelt met alle plezier een mooi programma samen voor uw verblijf.

Meer weten? Kijk op de websites of bezoek de stand tijdens de Business Traveller & MICE Fair!

www.icelandair.com
www.icelandtravel.is

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.