Transavia breidt haar netwerk uit vanaf Amsterdam en Eindhoven met routes naar Marrakech, Sevilla en Tel Aviv. Ook Belgrado in Servië,  Ljubljana in Slovenië, Sofia in Bulgarije en Katowice in Polen komen erbij. 

Vanaf vandaag is het winterschema van Transavia boekbaar. De airline voegt vier totaal nieuwe routes toe en twaalf routes worden voor het eerst in de winter aangeboden. Met deze zestien nieuwe winterroutes biedt Transavia 8 procent meer vluchten aan dan vorige winter vanaf de thuisbases in Nederland. 

Nieuwe routes

Transavia breidt haar netwerk uit vanaf Eindhoven Airport met drie nieuwe routes naar Marrakech, Sevilla en Tel Aviv. Deze populaire bestemmingen worden ook vanaf Amsterdam aangeboden. Hiermee komt het aantal bestemmingen vanaf Eindhoven op 21.

Vanaf februari start de luchtvaartmaatschappij met Lissabon vanaf Rotterdam The Hague Airport, waarmee het aantal bestemmingen vanaf de Zuid-Hollandse luchthaven op 18 komt deze winter.

Voortzetten nieuwe bestemmingen

Maar liefst twaalf bestemmingen die deze zomer voor het eerst werden aangedaan, worden deze winter doorgevlogen. Met dit schema versterkt Transavia het netwerk vanuit de thuismarkt Nederland. Met vier nieuwe bestemmingen in Oost- en Midden-Europa biedt Transavia passagiers een low cost verbinding met Amsterdam. Belgrado in Servië,  Ljubljana in Slovenië, Sofia in Bulgarije, Katowice in Polen worden allemaal drie keer per week aangevlogen vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Daarnaast blijven Helsinki, Zürich en München respectievelijk drie, vier, en zes keer per week boekbaar vanaf Amsterdam. Bovendien voegt Transavia het Italiaanse Olbia op Sardinië toe aan het winternetwerk vanaf Amsterdam.

Bergerac, Venetië en Valencia worden deze winter ook aangevlogen van Rotterdam The Hague Airport en de in april gestartte route naar Stockholm wordt ‘swinters drie maal per week aangeboden.

 Wintersport

Met bijna 70 vluchten per week in het wintersportseizoen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam is Transavia ook voor de wintersporter de meest aantrekkelijke keuze. Door de aangename vluchtschema’s met regelmatig keuze uit drie vluchten per dag kunnen passagiers de verblijfsduur voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie helemaal naar eigen wens inrichten.

Het winterschema gaat in op 1 november 2017 en loopt tot en met 2 april 2018. Wintervluchten van en naar Nederland zijn te boeken vanaf vandaag, 19 april 2016. Kijk voor het hele vluchtschema van Transavia op www.transavia.com.  

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.