Korean Air breidt netwerk verder uit

Korean Air, dat ook vanaf Schiphol vliegt, hervat meerdere routes naar China en Japan, waaronder Changsha, Wuhan, Weihai, Fukuoka en Nagoya, na een onderbreking van meer dan drie jaar.
De route Seoul Incheon-Changsha werd op 19 juli hervat met vijf keer per week vluchten, en de routes Seoul Incheon-Wuhan en Seoul Incheon-Weihai worden respectievelijk vanaf 24 september en 27 september hervat. Eveneens vanaf 27 september hervat de SkyTeam-luchtvaartmaatschappij haar routes Busan-Fukuoka en Busan-Nagoya. Er wordt twee keer per dag gevlogen naar Fukuoka en dagelijks naar Nagoya vanuit Busan. Deze routes zullen worden bediend door de Boeing 737-900ER, met een capaciteit van 173 passagiers.
Met de hervatting van deze routes vanuit Busan, wil Korean Air het bod van de Koreaanse regering op de Wereldtentoonstelling 2030 in Busan verder ondersteunen. Korean Air breidt ook haar internationale vluchtactiviteiten uit om te voldoen aan de stijgende vraag naar internationale reizen door de frequentie van vluchten te verhogen. Vanaf deze maand heeft de luchtvaartmaatschappij de frequenties verhoogd en vluchten op haar uitgebreide wereldwijde netwerk hersteld. Vanaf juli 2023 bereikte de beschikbare stoelkilometercapaciteit (ASK) van de luchtvaartmaatschappij ongeveer 82 procent van het niveau van vóór de pandemie in 2019. In juli voerde Korean Air frequentieverhogingen door op verschillende routes.
In de Noord-Amerikaanse regio breidde de luchtvaartmaatschappij het aantal vluchten uit op de route Seoul Incheon-Chicago van 5 naar 7 keer per week, op de route Seoul Incheon-Dallas van 4 naar 5 keer per week en op de route Seoul Incheon-San Francisco route van 7 tot 9 keer per week. In Europa verhoogde de luchtvaartmaatschappij de frequenties op de route Incheon-Frankfurt van 5 naar 7 keer per week en op de route Incheon-Milaan van 3 naar 4 keer per week. De luchtvaartmaatschappij verhoogt ook het aantal wekelijkse vluchten op haar routes naar Ulaanbaatar, Sapporo en Bali. De route Seoul Incheon-Ulaanbaatar is in juli toegenomen van 7 naar 8 keer per week en de diensten zullen worden uitgebreid tot 10 wekelijkse vluchten voor de maand augustus. Korean Air verhoogde eerder deze maand ook de frequenties van 7 naar 11 keer per week tussen Seoul Incheon en Sapporo, en het zal eind augustus de vluchten tussen Seoul Incheon en Bali verhogen van 9 naar 11 keer per week, met extra vluchten op vrijdag en Zaterdag.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air France-KLM bezorgt Nederlandse economie 21,9 miljard euro en 267.990 banen

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire