KLM start directe vlucht naar Mumbai

KLM vliegt per 29 oktober 2017 met een directe vlucht op Mumbai, de grootste stad van India. Vliegtickets kunnen vanaf maandag geboekt worden.

Pieter Elbers, KLM president-directeur & CEO: ‘KLM’s netwerk in India is aanzienlijk gegroeid sinds onze intensieve samenwerking met Jet Airways. Met een directe vlucht naar Mumbai, het economische hart van India, biedt KLM haar klanten nog betere toegang tot 48 bestemmingen in India, alsmede bestemmingen in de omliggende landen en de rest van Azië.’

Vluchtschema
Tijdens het winterseizoen 2017/2018 voert KLM drie vluchten per week naar Mumbai uit, met vertrek op maandag, donderdag en zondag. Passagiers reizen aan boord van de nieuwste aanwinst aan de KLM-vloot, de Boeing 787-9 Dreamliner, die voorzien is van 30 World Business Class -stoelen, 45 Economy Comfort-stoelen en 219 Economy Class-stoelen.

De vlucht vertrekt om 13.00 uur CET uit Amsterdam en landt om 01.55 uur lokale tijd in Mumbai. De retourvlucht vertrekt om 04.00 uur lokale tijd uit Mumbai en landt om 08.45 uur CET in Amsterdam.

Over Mumbai
Mumbai is de hoofdstad van de Indiase staat Maharashtra en is de dichtstbevolkte stad van India. Mumbai is gelegen aan de westkust van India en heeft een diepe natuurlijke haven. De stad is het financiële en commerciële centrum en de entertainment-hoofdstad van India. Het is ook een van ’s werelds top tien handelscentra wat betreft wereldwijde financiële stromen. De zakelijke mogelijkheden van Mumbai, evenals de kansen op een hogere levensstandaard die de stad biedt, trekken migranten uit alle hoeken van India aan, waardoor de stad een smeltkroes is van vele gemeenschappen en culturen.

Aangezien Mumbai airport de hub is van KLM’s codeshare partner Jet Airways, kunnen klanten op deze KLM-vlucht naar Mumbai ook eenvoudig een veelvoud aan aansluitende vluchten boeken naar alle grote steden en zakencentra in India, zoals Hyderabad, Ahmedabad, Chennai en Pune.

Rechtstreekse verbindingen tussen Nederland–India
Jet Airways heeft het vertrekpunt van dagelijkse vluchten naar Delhi en Mumbai verplaatst van Brussel naar Amsterdam. Voorheen bestond de verbinding slechts uit de dagelijkse KLM-vlucht van Amsterdam naar Delhi. Onlangs kondigde Jet Airways aan om ook dagelijkse vluchten uit te gaan voeren tussen Bangalore en Amsterdam.

Pieter Elbers, KLM President & CEO: ‘Met deze laatste toevoeging zullen er in het winterseizoen in totaal 31 directe vluchten per week worden uitgevoerd tussen Nederland en India. Dit is een grote stimulans voor de samenwerking tussen de landen.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring