star-alliance

Door: | 10 oktober, 2016

Star Alliance en de Chinese maatschappij Juneyao Airlines hebben formeel een strategisch samenwerkingsverband ondertekend. Dat zorgt ervoor dat de in Shanghai gevestigde airline in 2017 uitgroeit tot een zogeheten ‘connecting partner’ van Star Alliance.

Door dit samenwerkingsconcept zal Juneyao Airlines diensten, zoals through-check-in, lounge-toegang en andere prioriteiten en privileges, aanbieden aan reizigers van airlines die bij Star Alliance zijn aangesloten.
‘De samenwerking zorgt ervoor dat reizigers met deze toekomstige partner een ruimere keus hebben aan vluchten naar een groot aantal Chinese metropolen en diverse internationale bestemmingen’, zegt Mark Schwab, CEO van Star Alliance.
Het connecting partner model is ontworpen om airlines op het netwerk van Star Alliance aan te sluiten, zonder dat zij volledig lid hoeven te worden. Voor reizigers biedt dit extra reismogelijkheden naast de 1.300 luchthavens die door de huidige leden worden aangevlogen.

Op dit moment bieden 17 Star Alliance maatschappijen circa 1.600 vluchten per week van en naar de twee luchthavens van Shanghai: Pudong en Hongqiao. Deze worden beiden aangevlogen door Juneyao Airlines. Met een vloot van 56 vliegtuigen voert Juneyao Airlines meer dan 1.700 wekelijkse vluchten uit naar 69 bestemmingen in acht landen.

Bron: Business Traveller

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.