De eerste gasten zijn ‘geland’ in het TWA Hotel op JFK Airport in New York. Het hotel met 512 kamers is gehuisvest in de terminal van de jaren 1960 die Trans World Airlines tot 2001 heeft gebruikt. Met een rooftoppool die uitkijkt over de landingsbanen het gedroomde hotel voor luchtvaartfans.

Het nu al iconische beschikt over een cocktailbar in een Lockheed-constellatie ‘Connie’, nog een bar in de retro-lounge met rood tapijt, een ‘vertrekhal’ met afhaalmaaltijden, ‘vluchtbuis’-gangen die leiden naar Jetblue’s Terminal 5, een winkel met TWA-memorabilia en een museum.

Vliegtuigspotters kunnen ontspannen in een overloopzwembad op het dak, een observatiedek en een bar met uitzicht op baan 4 van JFK.

Als u binnen terugkeert, kunt u een Shinola-watchbar en een winkel met lederen artikelen bekijken, Warby Parker Pencil Room met aangepaste ansichtkaarten en potloden en een leeszaal Phaidon en Herman Miller.

In de vorm van meer traditionele voorzieningen beschikt het hotel over een restaurant dat de hele dag door geopend is, een fitnessruimte van 10.000 m², een evenementenruimte van 50.000 sqft en een balzaal.

Het hotel gaat ook helikopterdiensten naar Manhattan zal aanbieden.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.